The Voice (beszélgetés)
Megjegyezném, nem ez az egyetlen számuk van... :) Hallgattam mást is tőlük, ami egészen más. Rendszeresen járnak rendezvényekre meg ovikba, és ahol voltak, ott a gyerekek nem kérték ki maguknak ezt a zenét, sőt kimondottan élvezték. (Láttam videókat róla...)
:)
Érdekes egyébként, hogy a bárányosat egyszer hallgattam meg összesen, de teljesen emlékszem a dallamra.
Ez egyértelmű, nem is vitattam
Én csak azt mondtam, azért vannak optimumok...
gyerekek is különbőzőek mint a felnőttek, valaki azt szeret, más meg mást
" Bizony, sok gyereknek tetszik a CsoviJasper meg a Hupikék törpikék mulatós feldolgozásai, soknak meg nem." - Na, azért vannak optimumok :))
Dehogy feltételezem! Csak nem hiszem, hogy a gyerekeket mind azonos ízlésűeknek kell tartani, ahogy a "felnőttek" sem azok. Ahogy nincs felnőtt zene, úgy gyerekzene sincs. :) Bizony, sok gyereknek tetszik a CsoviJasper meg a Hupikék törpikék mulatós feldolgozásai, soknak meg nem.
Ezzel együtt, Nádor Dávidék száma nekem sem igazán tetszik, akár gyerek, akár felnőtt kategóriában indulnak vele. :)
hát még jó hogy nem állítód
egy szóval nem állítottam, hogy ne legyen választék a gyerekeknek
de nekem ez nem tetszik, nem érzem gyerekekhez szólónak
remélem, rácáfolnak a véleményemre, és sikeresek leszenk
Fantasztikus, hogy a CsoviJaspert feltételezed rólam ....
az általam ismert gyerekek kikérnék maguknak ezt a zenét :D
Én pl. Gryllust utáltam gyerekként.
Jó hogy nem a Csovi-csovi Jasper... A gyerekek is hallgathatnak normális zenét. :))) Az Alma réges-régen, még az első felállásában szuper volt (20 éve, két barátom is tagja volt, egészen minőségi zenét csináltak), aztán az énekesen kívül az összes tag lecserélődött, és elég tingli-tangliba mentek át ők is. Mi pl az új almát sose szerettük. Gryllusékat nagyon, na de azért valami választék hadd legyen a gyerekeknek is. Halász Jutka a mi időnkben nagyon-nagyon jó volt, de az én gyerekeimnek már túlzottan nagyis.
Gyerekdal/gyereklemezben Halász Judit, Kaláka az alap, aztán a maiak közül az Alma etalon, én nagyon bírom Gryllus Vilmost, pl. a "félnótáit" ( pl. [link]
ötletesek, szellemesek, humorosak, gyerekközeliek, érthetők
Majd megmutatom a gyerekeimnek, aztán kiderül. :)
Szerintem sem kimondott gyerekdal, viszont szép. Kicsit dzsesszes hangzású.
Dávid hangja továbbra is gyönyörű. Az jutott eszembe, hogy kár gyerekdalokra elpazarolni... (Nem pazarlás persze, nem szerencsés a megfogalmazás, na de mégis...)
A video alapján gondoltam, hogy az, de valahogy nem tudom elképzlni azt, hogy ez gyereknek tetszhet. Háttérzenének még csakcsak, de "mulatni", játszani, danolászni, táncikálni rá nemigen.
ezmiez???
gyereklemeznek felnőttes, felnőttlemeznek gyerekes
[link]
[link]
Most jelent meg a Katicabogárka Csapat új lemeze Születésnap címmel, ének-zene-dob: Nádor Dávid.
Jujj de rossz ez a dal... A klip meg egyenesen borzalmas. Pedig én is kedvelem Dénest, megérdemelné, hogy normális dalt írjanak neki. Persze legjobb, ha magának tud írni valaki.
én is, de ezt 2x. egyszer ma, egyszer tegnap :) mert amúgy bírom Dénest.
én is
egy verze, egy refrén esélyt adtam neki....
megnéztem, de untam. a dalt is, a klippet pedig méginkább.
[link]
Pál Dénes új dala,klipje
[link]
Amerikában fut be a magyar banda
[link]
"A szórakoztatás az életem" - Gájer Bálint mesél
Nem csoda, hogy a széltől is óvni kell (nehogy elfújja)...:P
a fejét nem láttam nagynak. de rettenetesen vékony, sztem kamaszméreteket hord.
Czerovszky Heni hova tűnt el? Semmit nem hallani a nagyasszonyról.
Ne mááár, így olyan aránytalan szegényem. Legalábbis a klipben vékony nagyon a teste, és nagy a feje. :DD
Akkor élőben ez még jobban kiütközik?
[link]
a cikk vége felé írnak erről....de nem derül ki
További ajánlott fórumok: