Szerintetek ezért a szívességért mivel tartozom? (beszélgetés)
7. birebora
ma 00:13
Ajánld fel, hogy beszállsz a benzinbe és/vagy vigyél neki egy tábla csokit.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:10
Vinnék magammal egy doboz Merci csokoládét és felajánlanám, hogy fizetem az utazási költség felét.
5. lolita2112
ma 00:01
kifizetnem a fele uzemanyagot!
4. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:52
Szerintem semmit nem kell adnod. Elutazol hozzá, vagyis nem tesz kitérőt, ugyanazon az útvonalon menne így is-úgy is. Másrészt, ő ajánlotta fel. Ha mégis kellemetlennek érzed, max felajánlhatod, hogy beszállsz a tankolásba, nem kell semmi plusz.
3. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:34
Nálunk ha ilyen van megszoktam kérdezni egyszerűen h mivel tartozom vagy beszálljak e az üzemanyagba.... de amúgy sztem semmivel, ő így is úgy is kocsival megy 🤷🏻♀️ max meghívod egy italra
2. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:32
Egy koszonomot.
tegnap 23:16
Pénteken és jövő héten lesz egy rendezvény ugyanott, ahová én is és az ismerősöm is megy. (Csak internetről ismerjük egymást.) Tehát 2 alkalomról van szó.
Ő autóval megy és felajánlotta, hogy elvisz engem is, mert komplikált lenne a tömegközlekedés. Viszont nem egy helyen lakunk, így én busszal elutazom hozzá, ő felvesz és így megyünk együtt. Visszafelé ugyanott tesz ki, vagyis még haza kell buszoznom.
Szóval a kérdésem, hogy mit adhatnék neki ezért cserébe?
További ajánlott fórumok:
- Kedves Hoxa tagok! Kérhetek Tőletek egy kis szívességet!?
- Mivel áprilisban lesz az 5. házassági évfordulónk, ezért szeretnénk áprilisi egyházi esküvőt. Hol adnak össze 04.04.-én?
- Keresek egy segítőkész embert egy szívességre!
- Mit jelent az egy biztosítónál, hogy szívességi kárrendezés?
- Akik alergiásak a Semicillinre a Donalgint szedhetik? Azt mondták mivel IN végüek ezért nem szabad. Ha valaki tudna segíteni előre is kösz
- Tud valaki valamit a szívességi földhasználatról?