Sportos fórum (beszélgetés)
Tisztelt Mindenki !
Segítséget kérnék egy humoros történet megtalálásához .
Ősz Ferenc (ha jól emlékszem ) meséli egy olimpián ? történt nevettető esetet : talán maratoni ? futó utolsónak ért be , már szinte senki sem volt a stadionban , és ennek ellenére dopping vizsgálatra kellett mennie .
Nagyon régen hallottam , szeretném ha segítene valaki ebben , hogy megtalálhassam .
MAGYARORSZÁG-FRANCIAORSZÁG 12:7 (2:2, 2:1, 5:1, 3:3)
G.: Varga Dániel 3, Madaras Norbert 2, Erdélyi, Vámos, Hosnyánszky, Decker Ádám, Varga Dénes, Tóth, Hárai, ill. Bodegas 3, Khasz, Peisson, Marzouki, Camarasa
Azért a franciákat illett volna jobban elintézni.De ne legyünk telhetetlenek,megvan a győzelem :)
M2-n a Loki játszik BL-selejtezőt egy észak-ír csapattal :) Nehogy már foci nélkül maradjak egy napot is :)
Felébredtek már.
Máá megint foci van?:) Te biztos futball labda voltál előző életedben.
Na, előbányásztad!:)
Igen, hiányzik Emett.
Kár, hogy nem most vagyok szabin, akkor mehettünk volna ki személyesen az uszodába.
Hú,de régen nem írt ide senki :( Doki,hiányzol innen!!!
Amúgy kezdődik a vizilabda,remélem mindenki nézi és drukkol a fiainknak!!!!
Karl Erik Böhnt, utolsó kívánságának megfelelően piros-fehér-zöld magyar mezben temetik el, szülőfalujában. Ez a norvég edző többet tett a norvég-magyar kapcsolatokért, mint sokan mások évek alatt.
És hogy halála előtt erre gondolt...ez volt a végakarata...Istenem...erre nincsenek szavaim... Hatalmas EMBER volt!
Pár napja mondta,hogy tudja,hetei vannak hátra....Erre egy sem volt. :(
Isten önnel Kapitány! :(
Nyugodjon békében Kapitány!! :(((
(kár,hogy egymás után két szomorú hírt kell megírni)
Megvan az első érem a budapesti Vívó VB-n!
Szilágyi Áron bronzérmes lett!
Petivel elfogult vagyok,mert 10 éve ismerem,így róla nem írok :) Bencéből én is többet néztem ki.De most egy új aranygeneráció van kialakulóban.Ide nem írok neveket,de neked megírom,és egy 2-3 év múlva olvasd a fejemre nyugodtan :PP
Ezeket a Verrasztó gyerekeket is csak a nevük tartja még a válogatott csapatban.
Reméljük ez a forma kitart még legalább három évig neki is, ahogy a többi érmes úszónknak, illetve a két vízilabda csapatnak.
Valamint reményeim szerint addigra Kapás Boglárka is tud még fejlődni és a dobogó valamelyik fokára felállhat majd.
KATINKA ÚJABB VILÁGBAJNOKI CÍME!!! :)
Zsu 6. lett.Nemsokára jönnek a fiúk.
A Vodafone kupa nagyon elkeserítő volt, illetve az előtt sem éreztem, azt, hogy annyi lenne a srácokban, hogy a VB-n jó eredményt érjenek el. Őszintén megmondom kicsit tartottam attól is a torna elején, hogy a négyig sem jutnak el.
Szerencsére nagyot tévedtem. :-))
Nagyon szépen teljesít a magyar csapat a vizes VB-n.
Cseh Laci előtt le a kalappal csakúgy mint a férfi vízilabdázók előtt.
Lacitól nem vártam, hogy érmet nyer ezen a VB-n és a pólós srácoktól sem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?