Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Rock! (beszélgetés)
Most nincs, de két hét és Nova Rock;)
Valakinek ötlet hétvégére koncertre?????
Valakivel találkozhattam ma a Városligetben a Partyzán koncerten?;)
vegyesvágott. széles a paletta. :)
Sziasztok, milyen zenék futnak itt, csak metál vagy úgy általában rockzene?
XD tényleg. nem segítenél?
Az Arénában lévő koncertről pedig kicsit lecsúsztam. Valahogy sikerült elnéznem az időpontot és mikor gondoltam, hogy utána nézek hol lehetne jegyet rendelni, akkor már arról cikkeztek, hogy fergeteges koncerttel búcsúzott hazánktól a Scorpions.
Mi is szemben ültünk, de inkább elöl (asszem)
Nagyjából a színpaddal szemközt ültem majdnem a legtetején.
Én úgy öregesen a kakasülőn ülve hallgattam őket. :-))
Az időgéppel való utazásban speciel otthon vagyok :-)))
Akkor elméletileg együtt buliztunk;)
amelyikre én mennék, az már csak időgéppel lenne lehetséges. hiába, rossz korban születtem. :)
Személy szerint a Scorpionssal voltam úgy, hogy egyszer valahol látnom kell őket. Aztán pár éve sikerült a Syma csarnokbeli koncertjükre eljutni. Egy örök élmény marad.
Izé, én láttam őket párszor "mostanában", azaz az utóbbi években.
nos azért ez olyan hogy a ferrari meg a hummer is autó mégsem ugyanaz az élmény :D
az is festés :D bár tényleg más :D
na az megint egy másik világ. érdekes de ahhoz nem lenne türelmem :) viszont csodálom azokat a remekeket :)
:)
engem néha a technika tréfál meg a porcelánon :D
megcsinálom, megfestem, tök jó....majd égetés után eltűnik az egész....ááááá
Ilyenkor jobb szeretnék éppen mással dolgozni :)
sőt. néha jobb lesz mint ahogy elképzeltem. na én akkor lepődök meg :D
régebben én is így voltam de rengeteget rajzoltam azóta szóval... de még mindig van bőven hova fejlődni :) és ez motivál :) meg a rock XD
Az igen! :D
Én néha meglepődök :D mert a fejemben még tök jól mutatott a dolog :)
na ja :D most már vagyok kb azon a szinten hogy amit elképzelek azt úgy is tudom megvalósítani ahogy a fejembe van :)
Jókat írt :D
A gyakorlás fontos :D van ami csak technika :D ha az már megvan akkor lehet alkotni :))
ennél pofon csapott a múzsám mert belehúztam :D mondjuk gyakorlás kérdése is. most már rutinosabban megy azért mint régebben :)
áhá :) ezek szerint ő elég dark sci-fiket ír :D
Egyik kedvenc sci-fi íróm :)))
Van amikor kell az idő, van amikor meg gyorsan be kell fejezni :) festmény függő :))))
Őt nem vágom hogy ki, de biztos :D
érdekes de ezt most 3 óra alatt hoztam össze. máskor 8-10 órákat is elp..csölök egy ilyennel :D
További ajánlott fórumok: