"Öregszik" a párom (beszélgetés)
Még nem rúgtam semerre,mert még érte el azt a bűvös korhatárt
meg egyébként is!
pont olyannak látom,mint 28 éves korában (az meg egy tök szexi kor, vagy nem ?)
Nem gondolom, tudom
Oszt kirugtad-e már az esetleg 70 feletti férjedet mert nem úgy kefél mint 20-40 évesen?
:)
Nagyon kiváncsi lennék a "naponta többször is" nőkre, hogy fogják megélni az idős kort
Köszönöm, a 70 éves nők nevében is, hogy harcra késznek gondolod ezt a korosztályt is:D
Háttdetöknormálispalivagyvagytán nem??!
1xűnek gondolod a férfi ilyetén működését.
Kellene egy új nő a férjnek egy darabig oszt helyreállna az "egyensúly"
Persze szeretjük egymást és bla-bla, de huszon éves házasságban előfordúl az unalom
Hagyjuk a fizikai és stressz fáradalmakat. Duma
Mentem én haza halottan, de egy fürdés kaja, pia után harcrakész voltam
Voltam 45-50 évesen. Ma? Ne kérdezd. Viszont egy beesett új hús csodákat művelt velem ilyen korban is
Egy nő ugyanúgy kivánja a szexet 70 évesen is mint korábban, és alkalmas is rá, míg egy férfinél akármikor beállhat a libidó csökkenés
Lehet,hogy hihetetlen, de a szex "x" éven túl már nem megy úgy, mint valaha,mint a 20-as, 30-as, vagy ne adj isten az 50-es éveinkben.
Ez van,gyermekeim.
Ki így, ki úgy, de biztos, hogy mindenki előbb-vagy utóbb megtapasztalja.
Addig is írjatok jó sok hozzászólást.
Átolvasva a hozzászólásokat. Talán mégis vannak olyan férfiak,akiket a lelki teher, fáradság szexuális téren befolyásol.
Igen,amiket itt felsoroltatok okként,mind megvan. Hatalmas bukása volt, amiért ő volt a felelős és kapott is ezért eleget. (Üzleti). Mindent elveszítettünk, főleg ami az enyém volt. Majdnem engem is elveszített. Kezdi újra felépíteni amit elveszítettünk,de sokszor vannak kitöréseim,hogy nem bírom,mit tett stb.
Lehet, a szexuális sikertelenségért is kapott eleget és bizonyítani akar, de néha ezért is nem megy.
Szeretője biztos, nincs! Amúgy jól megvagyunk, jó a kapcsolatunk, érzem,hogy szeret,mindent megtesz értem és nem utolsó sorban életkoromnál fogva jó nőnek tartanak. Tehát aligha hinném, másra vágyik. Bár ez nem külső függő. De minden téren rendben vagyunk.
Amúgy meg igyekszik nagyon nekem megfelelni és az ötleteimet is próbálja elfogadni,de már nem megy minden úgy ahogy huszonévesen (részéről).
fórumindító voltam
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Amikor a test öregszik...