Nyáron jobban hullik a haj? (beszélgetés)
nem,idegeskedes,vagy vitaminhiany okozza.
Hát stresz az van de szerintem mindenhol:(
Hát örökletes ez jó kérdés apukámnak is hullik a haja lehet:(
szia. nem lehet éppen örökletes? mert nekem eszembe jutott a genetika is
és nem lehet, h túl cstresszeled magad már? mert egyik ismerősömnél is ez volt.... ráadásul ő modellkedik is.... a hajhullás oka nem volt meg, viszont, addig nem hitte el, h nem a stressztől van, amíg egy teljes (de tényleg teljes, hormonok, meg minden) kivizsgáláson nem vett részt! Aztán, mikor minden negatív lett, elkezdte figyelni magát, és akkor tűnt fel neki, h amikor az apjával veszekszik, gondok vannak az öreggel, akkor jelennek meg új kopasz területek.... Na, azóta, h felismerte a forrást, nincs iylen! Persze, az is számított, h már azon is stresszelt, h nem marad haja, de azóta ez is megszűnt, mióta megfiygelte a legnagyobb kiváltó tényezőt!
Igen néztek liszt érzékenységet is nem szedek gyógyszert nem vadalom a hajam nem festetem:(
Igen sajnos volt, hogy egy nap hajmosás után 300 hajszál hullott ki adott a börgyógyász sampont Plantur 39 et koffeines sampon de hullott akkor is.Nem tudják mitől:(
Hajgyógyász meg kitalákta, hogy zsiros a fejböröm és azért hullik és rögtön 15 ezer forintos cuccot akart felirni hát mondom köszi nem:(
lehet stressztől, helytelen táplálkozástól, ha sok kenceficét rak rá az ember (nem tesz neki jót a sok "vegyszer"), sok vasalás, különböző gyógyszerek mellékhatása is lehet, vagy fogamzásgátló esetleg....egy biztos, mindenképpen üzen vele a szervezet, hogy nincs valami rendben, nem jó neki valami. de amúgy tényleg kóros a hajhullás, vagy mennyire intenzív?
lisztérzékenységre is néztek?
gondolom a fórum indítónak ennél több hullik. mondhatni kórosan.különben nem kérdezte volna:)
Az embernek kb. 120 szál haja hullik ki naponta.
Az is természetes, hogy reggel és este is megfésülködünk.
elmentél hajgyógyászhoz is? esetleg bőrgyógyászhoz?
Télen is hullik majdnem mindig csak ha vitamint szedek akkor talán nem annyira:(DE vizsgáltak már mindenhol sehol semmi
Nem samponra gondoltam,hanem a rendes csalánt felfőzni,leszűrni és azzal leöblíteni a hajat.Annyit tudok,hogy attól kevésbé zsírosodik a haj.De milyen pozitív hatásai vannak még?Engem ez érdekelne :)
és télen? akkor nem hullik egyáltalán? mert ha télen is nagyon hullik, nyáron meg mégjobban,akkor ott valami más probléma is van
DE már nyár van:(Még tavaszi hajhullásnak sem tudhatom be
Tavasszal inkább, állatok is akkor vedlenek. :) Levetik a téli ruhájukat.
Csalános samponról már hallottam:)Én már próbáltam a revalidot,biovanet-t hair clinicet,varga hajcseppet,koffeines sampont de ahogy abba hagyom ujra hullik és ez a rosz nem tudom mitől pedig jó a vérképem is rövid a hajam
Az egyik rokonomnak volt úgy,hogy nagyon hullott a haja egy időben.22éves,de annyira kihullott a haja,hogy rendesen látszott,hogy ritka a haj a fején,sőőőt,hogy alig van haja.Én akkor megilyedtem,mikor láttam,hogy ilyen is létezik.Idegi alapon is van ez,a rossz levegőtől...szóval sok minden befolyásolja...
Engem az érdekelne,hogy a csalán öblítés milyen pozitív hatással van?Mivel ki szeretném próbálni:)
Minden ugyan az még vágattam a hajamból is.Szedtem a Revalidot attól jobb lett de most,hogy abba hagytam 2 hónapja újra hullik:((((De nem szedhetek állandóan gyógyszert csak,hogy ne hulljon:((((
Szerintem nem,de függ attól is,hogy nyáron is ugyanolyan ápolást kap e,mint általában.
De mondjuk engem is érdekelne mások tapasztalata,illetve véleménye ezzel kapcsolatban.
További ajánlott fórumok: