Normális amit a sorozatokkal csinálnak? (beszélgetés)
Az bosszant, hogy minden másra van pénz, de arra nincs ami az embereket érdekli.
Van sok MAGYAR fekete-fehér film ami jó, de nem nekik csak az olcsó tucat amcsi sorozatokat kell leadniuk.
Szerintem három rész hiányzik.
Az A...onról megvettük az ötödik évadot, és ahogy láttam három epizódot nem adtak le.
Pedig nagyon jók, tavaly végig néztük a teljes évadot.
A szomorú az, hogy usa-ban már vetítik a hatodik évad 8-ik epizódja megy. :(
Nekem is elegem van az ilyesmiből.... Ezért inkább letöltöm az évadokat...
Másik véglet: A Viasaton viszont ezerszer újra kezdik a sorozatokat (évadokat) mutatni...
nem:) ezért nem kell tv-ben sorozatot nézni:D
Gyűlölöm a keri tv-ket, nem is nézek már vagy jó fél éve. Besokalltam! Idióták dolgoznak ott is???
A TV2 karácsony előtt hirtelen az 5. évad közepén sajnos befejezte a Született feleségek sugárzását. Most nézem a műsorújságot, látom jövő héten folytatják. Hurrá!!
De nem, ezek a nemnormálisak ismételnek. Belecsapnak megint valahol a közepébe, és leadnak X részt.
Normális ez????
További ajánlott fórumok:
- Naivitás, vagyis amikor azt csinálnak veled, amit akarnak!?
- Nem tudjátok hol lehet Pécsen rendes hot dogot kapni? Nem wimpit, amit úgy csinálnak, hogy félbevágják a kiflit, hanem hagyományosat.
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Ovis ballagásra személyes ajándék az óvónéniknek-amit a gyerekek csinálnak. Ötletek?
- Mit csinálnak a lomtalanításkor nem elhordott cuccokkal, amit a teherautó visz el végül?
- Mik a tapasztalatok a kékfényes fogfehérítésről, amit szalonokban csinálnak?