Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Sziasztok új vagyok itt, mi anno elvégeztünkegy örökbefogadó tanfolyamot, de egyre jobban ugy érzem nevelőszülő szeretnék lenni.gyerekem még nincns férjem beteg lett.
olvasatom a forumot s felmerült bennem egy krdés.
nevlőszülöknek van beleszólása hog y milyen gyerek kerüljön hozzá? egészséges-vagy tartosan beteg?
SZia!
Ne haragudj biztosan az én naptárammal van a gond ,de nálam csütörtökön Mátyás nap van!! Te nem nő vagy?
Azt elhiszem!!!!!
Gyógyulgatunk..a kórházból sajnos betegen adták ki,így orvoshoz jártunk,mert jobban fulladt a gyerek mint mielőtt bekerült a kórházba,de most már szinte teljesen meg gyógyult,vasárnapig még szednie kell a gyógyszereket.
Most elkezdet dumálni hajnalba 2-3 órákat bírja mondani:)Nagyon aranyos meg nagyon bírjuk a dumáját,csak ne 4-kor kezdené..........
nagyon aranyosak, de azért érzem, hogy eggyel többen vannak :))
nálatok a kicsi rendbe jött már ??
Szia!
Kata én azt hittem,hogy ő a Dávid!Nagyon helyes kis kölök,és Dávidka is jó menőt,szépek vagytok!
szia , pedig ott vagyunk mind , a kicsi van a kezemben ... 17 hónapos és nagyon eleven:))
Boldog új Évet !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Kata,én lesem a képet de nem láttam az adatlapodon,mennyi idős a kisfiú?
Kellemes estét mindenkinek!
Látom,nem nagy nyüzsi van itt!Ki hogy van?Esetleg kinek bővült a családja,vagy kilátásba esetleg?
sok szeretettel köszöntöm a Katalinokat.
ki,merre?????
Köszönöm:))Hát összejöttek rendesen a dolgok,amik miatt lehet bosszankodni....
Nálatok mi a helyezett,mikorra várhatóak kis maniókák?
Sziasztok!
Kellemes estét mindenkinek.
Most ment el a tanácsadóm,jó kidumáltunk magunkat,talán ha lesz kedvem,akkor leírom a naplómba,semmi jó............:((