Nektek mi a véleményetek erről? (beszélgetés)
Nekem is hasonló volt a szitu, annyi különbséggel, hogy az illető bunkó volt, és rám kente, hogy nem csinálunk semmit.
Hogy alakultak a dolgaid azóta egyébként?
Oda buszozol,alszol egyet,dux egyet majd haza buszozol?
Ennél olcsóbban nem is lehetne nőzni.
Hogy mé nem én fogtalak ki..
"Én megértem, hogy valakinek vannak igényei az alvásra."
"Napi 10 óra alvás, meg szerintem sok"
Most megérted vagy nem?
De tök mindegy,mert ha a fejed tetejére is állsz ,neki akkor is ennyi az igénye,és kész!
Nekem kb.5-6óra,a barátomnak több....ennyi:)
Én megértem, hogy valakinek vannak igényei az alvásra. De mivel tőlem messze lakik, én megyek hozzá, mert ez máshogy nem megoldható.
Én mondtam, hogy pihenek Vele, de 40 percet, nem 2 órát. Amikor meg megismertem, nem tudtam, hogy ilyen, nem látom előre, hogy hogyan viselkedik. Most meg szakítok vele, mert jobb az elején, mint később, amikor már nehezebb lesz.
Csak érdekes, hogy férfi létére ilyen.
Régebben volt egy barátom, akivel 2 évig együtt voltam, és éjjel-nappal dolgozott, váltott műszakban, mégsem volt sose fáradt, tudjátok, ezért érdekes nekem. 4-6 órát dolgozik a barátom. Nem délután alszik, hanem este, mint írtam, én érek oda hozzá, majdnem 8-ra.
Tanácsokat is kértem, hogy hogyan tudná magát kipihenni, de mégse ennyi idő legyen.
Azt is tudom, hogy mindenkinek más az igénye, de a családomban senki nem ilyen mint Ő. Édesanyám is dolgozik naponta 14 órát, utána velem és a testvéreimmel is foglalkozik, és így se fárad el, és nem fiatal, mint a barátom.
Napi 10 óra alvás, meg szerintem sok, és erre a barátom is rájött, hogy valami nem stimmel vele, de semmit nem tesz ez ellen, mert Neki így jó.
Mindenki éljen úgy ahogy jól érzi magát!
Bizonyos határokon belül.
Egy délutáni szunyókálás belefér.
Ja,az övé..szerencsére:)
De akkor,hogy is vár itt tanácsokat,ha nem az igazad írja?
Az meg külön érdekes,hogy az előző pasiját sem érdekelte,és a legfrissebbet sem.
Pedig az utóbbi,alig pár hetes.
ugyanaz, de lényegtelen, az ő dolga. :)
a gond az, h a pasi nem érdeklődik iránta, ő pedig nem akarja ezt elfogadni.
nem értem az ilyen önsanyargató embereket.
Hát hamar rátaláltál az igazira:)
És ismét egy barom személyében.
Csak eléggé sok az egybeesés,ez is tojik rád.
Valld be,hogy ez ugyan az a pasi,mert ha nem..az elég gáz,mert úgy tűnik,akkor az "ilyenek"vonzod,valamiért.
En ezt itt meguntam...
Tokre nem masok fogjak megmondani es megoldani, hgy egy "parnak" mi az idealis alvas, nem alvas, egyutt alvas.
Azoknak is muxik kapcsolatuk, akik ejfelkor vagy utana mennek aludni, nem ezen mulik!
Magyarul az alvás fontosabb nálad.
Te meg mész, hogy éjjel egyedül hazagyere.
Másról kellene szólnia az együtt szó jelentésének.
Igen, mivel kérte, hogy együtt aludjunk, mert ez is egy időtöltés, és szeretné ha együtt csinálnánk, csak én nem tudok aludni. Mindig éjfélkor fekszek le. Ezt szoktam meg, és nincs is ezzel gond, mert nem vagyok fáradt.
Nem normális, de szeretem, de ha ez így megy tovább, akkor szakítás lesz, mert nem azért megyek el Hozzá, hogy aludjunk.
Keresek másik megoldást, mondtam, hogy többet próbáljunk ki, hátha valamelyik segít, de akkor is azt mondta, hogy Neki az alvás kell.
További ajánlott fórumok:
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- Nektek mi a véleményetek erről a viselkedésről?
- Mi a véleményetek erről a ruháról tetszik nektek vagy nem? Nekem igen tetszik
- Mit tegyek?Nektek erről mi a véleményetek?
- Nektek mi a véleményetek erről? Nem előnytelen?