Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! Borsod Miskolc ma 14 óra felé hozta a postás a gyermekvédelmit.
Kecskeméten jövőhéten hordja a postás a rendszeres gyermekvédelmi támogatást.
Ez engem is érdekelne többször próbáltam hívni a hivatalt és a postát de vagy nem vették fel vagy foglalt.
Szia
Nem fogsz sajnos,majd csak 2025 agusztusában.
Akinek nincs érvényes határozata aug.1(lehet 31.),annak nem jár.
Sziasztok! Nem tudjátok hogyha most november 4.-től van határozatom a gyermekvédelmire akkor én most meg fogom e kapni?
Sziasztók!
Esetleg tudja valaki mikor várható Kecskeméten a gyermekvédelmi?
Köszönöm!
Az igen még jó hogy rendkívüli mert fontos az embernek... köszönöm szépen a választ Bp.n remélem gyorsabb. Szép napot kívánok
baranyába nem jött még meg postán
Sziasztok! Postán kapott már valaki gyermekvédelmit? Heves megye
Sziasztok. Esetleg tudja valaki hogy a rendkívüli települési támogatás elbírálás után mennyi idő míg utalják? Másnap hogy be adtam ugyfelkapun kaptam is a határozatot rola
Szia
Én november 15.én kérdeztem azóta sem válaszolt senki de kb.hónap vége
Gyermekvédelmi kártyán Pécs
A hét 2.fele.
Mindenhol változó,de hivatalosan 25ig kell mindenkinek megkapnia
Sziasztok!
A gyermekvédelmi mikorra várható?
Köszi a választ előre is
Idén szerintem dec.20 fele.
21 már szombat,23ig meg nem szokták elhúzni.
Sziasztok, érdeklödnék hogy ilyenkor a decemberi utalás hogyan szokott jönni?
Sziasztok
Tudja valaki estleg,hogy a gyermekvédelmit kb.mikor kapjuk?Szabolcs Megye köszi a válaszokat
Szerintem jövő hét szerda fele megkapod
Ügyfélkapun vagy személyesen?
Nekem ügyfélkapun a 3.nap volt a számlámon.
Egyébként 8 nap az átfutási ideje es 1 nap az utalás.Viszont ezt általában mindenki hamar megszokta kapni.
Sziasztok! Ma adtam be a papirokat az egyszeri anyasagi tamogatasra (ami 64 ezer magyarul a szulesi penz) kb Mikor varhatom hogy a szamlamon legyen? Koszonom a valaszokat.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy valaki kapott e postán gyodot Győrben?
Nekem is kevesebbet küldtek most is. Nem tudom mikor korrigálják!
Szia igen, kb. 2 órája hozta a postás. (Bp. 13. ker.)
Sziasztok! Kapot már postán valaki csp?
Szia! Végül mikor kaptad meg csp-t? Otp? Mert en csak reggel neztem de akkor még semmi nem volt! 😊
Sziasztok! Postán szerdán vagy csütörtökön kézbesítík a családi pótlékot? Válaszotokat előre is köszönöm! :)
Egész pontosan hajnal 3:12kor érkezettmeg (Otp Pest megye)
További ajánlott fórumok: