Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szia
Elvileg az is 20.a ha kiutalják 19.én mert én úgy olvastam akkor lesz utalás
Sziasztok!Csak egy kérdesem lenne,november 13 tól jogosult a párom a Gyed-re rákérdeztünk hogy áll mert még csak most csinálták meg a határozatot,annyit mondtak utalásra vár szerintetek kb mikorra várható az utalás?
Szia. Meddig dolgoznak a postások?
Családi, fot postán december 20
Mit nem értesz ezen? Egyfelől éves zárások vannak. Ki kell utalni a decemberi kifizetést még decemberben. Ez mindig is így volt. 11 éve legalábbis biztosan.
A másik, hogy jól mutat a propagandában a karácsonyi "dupla" csaladi.
Szia. Elöbb fogják. Én is kapom
Sziasztok! Gyod-ot is előbb utalják? Vagy az rendesen januárban érkezik?
Sziasztok! Egységesen fog jönni a kövi csp? Úgy értem számlás is meg a postai is? És tudjátok esetleg mikor? ( nem reszketek a pénzért csak utazunk el és nekem postás hozza) köszönöm a választ.
Szia ma a postás mondta hogy 19 vagy 20 án lesz
Tényleg vérbe veritek egymást szavakkal?? Ki tudja jobban lehordani,lealázni,lenézni a másikat verseny megy??
Mindannyian nyertetek...
De az igazság az,hogy aki itt van és az emberek nagy többségnek,fontos az a pénz...igen,engem is beleértve.Van fizetésem,de igen is segítség...
Ha a gyermekednek rakod félre akkor is fontos,mert különben nem raknád félre,mert ha nem lenne akkor nem tudnád félretenni.
Van akinek,élelemre kell...
Nekem pl 2 gyermeket egyedül nevelek,egy szakmát csinál,egy egyetemen tanul és igen fontos,mindennek meg van a helye.
Nekem ez is segítség.
ne csináljátok egymással ezt,ez senkinek se jó...
December...szeretet,megértés,elfogadás...
Kellemes decembert mindenkinek és szép,jó karácsonyi hangolodást.
Persze mit gondolsz minden az ölembe hullott? De azt tudom hogy sosem sírtam. Sosem szerettem azokat, akik csak sírni tudnak. Aztán lehet mondani hogy okoskodom.
Na,akkor neked sem volt mindig fényes az élet.Miért ne lehetne másnak is nehéz olykor?
Nem megszólni kellene a másikat,pláne ha te is tudod milyen amikor nem jól mennek a dolgok.
Ó te vagy a következő drágaság! Neked már nem is írok semmit. Annyit talán mégis, hogy legyen szép napod, légy boldog, légy vidám! ❤️ Ilyen vicces és szánalmas emberekkel meg ne is foglalkozz mind én vagyok. Ölellek! 🥰
Kedves Setra! Ha megengeded, olyan fórumokban vagyok bent, ahol én akarok lenni és nem fogok engedélyt kérni senkitől sem! Tőled sem drága! ❤️ Tudod mit, azt is elfogadom hogy okoskodom. ❤️ De nem is sírok minden hónapban a kicseszett családi miatt. De azt is elmondom, hogy én akkor sem sírtam amikor kevés volt a fizetésem, meg akkor sem amikor hitelünk volt.
Te tudod ,h más mit járt végig? Csöppet vicces és egyben szánalmas vagy ....
Te mit keresel itt ? Ide jársz fényezni magad ? Olvasd már el miért van ez a csoport ! Ha sikerült értelmezni az remek /ha nem ! Akkor fènyezd magad máshol..senkit se érdekel mit csinálsz a pénzzel..hát téged se èrdekeljen
Ha nem fontos mikor kapod meg mit keresel itt? Az okoskodás jelzőt rád raknám!
A cipőmbe senki nem bújna bele, és járná végig az utamat. Csak az okoskodás meg ilyenkor, hogy könnyen vagyok.
Nagyon ügyes vagy és szerencsés,h megteheted ezt.Jár érte a fej simi
.
Imádom amikor valaki így fényezi magát...
Sziasztok horgya ma a posta a családit?
Sziasztok! Ma lesz Budapesten postán családi pótlék?
Legyen pénze amit aztán rohadt gyorsan el is lehet cseszni... értem. 🤣🤣
Nekem mindegy mikor jön, mi minden hónapban a gyerekeink számlájára utaljuk, hogy aztán majd megkapják egy összegben.
Mit nem ért?
Karácsonyra mindenkinek legyen valamennyi pénze, azért.
Az írás szerint december 20 , péntek, a posta is ott körül.
Tavaly szerintem karácsony előtt utalták azt, amit januárban kaptunk volna. (Sosem fogom ezt megérteni miért...)
További ajánlott fórumok: