Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Sziasztok!
CSED utalással kapcsolatban érdeklődnék..
Hiába nézegettem utána,nem találtam egyértelműen róla választ.
Valahol egybe teszik az összes CSaládtámogatási ellátással,és azt írja megkapjuk hamarabb,viszont valahol az van,h január 10-ig.
Ti hallottatok valamit erről?
Nem a munkáltató utalja.
Ahol a munkáltató utal, ott értelemszerű..
Szia!
Elvileg 17-20 között lesz meg mindenkinek.Valószínűleg 20.-án lesz rajta a számlán
Szia
Elvileg az is 20.a ha kiutalják 19.én mert én úgy olvastam akkor lesz utalás
Mit nem értesz ezen? Egyfelől éves zárások vannak. Ki kell utalni a decemberi kifizetést még decemberben. Ez mindig is így volt. 11 éve legalábbis biztosan.
A másik, hogy jól mutat a propagandában a karácsonyi "dupla" csaladi.
Tényleg vérbe veritek egymást szavakkal?? Ki tudja jobban lehordani,lealázni,lenézni a másikat verseny megy??
Mindannyian nyertetek...
De az igazság az,hogy aki itt van és az emberek nagy többségnek,fontos az a pénz...igen,engem is beleértve.Van fizetésem,de igen is segítség...
Ha a gyermekednek rakod félre akkor is fontos,mert különben nem raknád félre,mert ha nem lenne akkor nem tudnád félretenni.
Van akinek,élelemre kell...
Nekem pl 2 gyermeket egyedül nevelek,egy szakmát csinál,egy egyetemen tanul és igen fontos,mindennek meg van a helye.
Nekem ez is segítség.
ne csináljátok egymással ezt,ez senkinek se jó...
December...szeretet,megértés,elfogadás...
Kellemes decembert mindenkinek és szép,jó karácsonyi hangolodást.
Na,akkor neked sem volt mindig fényes az élet.Miért ne lehetne másnak is nehéz olykor?
Nem megszólni kellene a másikat,pláne ha te is tudod milyen amikor nem jól mennek a dolgok.