Mi is pisiljünk állva? (beszélgetés)
Mi is pisiljünk állva?
Lássuk:)
Ha már a többszörös orgazmust, mint kiváltságot kisajátította magának a szebbik nem - tévesen...
/\___/\
| o o |
__\_^_/__
(__/ \__)
_| . |_
(__\___/__)
Majd megszokod:)A fiúk is ülve kezdik!
Ja...amúgy én OTTHON leülök, meg is lepődött rajta az excsajom, két éve, hogy miért.
Szerintem ha az embernek nem kell a hugyos falat+mosógépet+ szennyesttartót sikálni akkor megtanulja értékelni ezt az egyébként - először általa is - nem férfias folyadékvesztési procedúrát.
Angolszász mértékegység szerint:
6 láb 3 hüvely(k)...
Hát Kedves, eddig törtem a fejem, de nemtom. :D Kissé le vagyok amortizálva szellemileg jelenleg...Tudnom kéne a választ?
Hát igen...ami a nyújtást illeti, rögtön az ugrott be, hogy az fájhat... :D:D:D:D
Nem vagyok nagy igényű! Nem baj ha rövid, csak vastag alapon kompenzálhatsz. :D:D:D:D:D
három angol nő ül egy padon.
Milyen hosszú a pad?
Várom a helyes megfejtést:)
Jó éjt!
Sandman
post scriptum: Én is azt hittem max.15 az átlag...de vannak akiknek ez sajnos kevés:)
De én csak ezt tudom nyújtani...bár ha nyújtani próbálom az fáj:)
Na, akkor én igen csak félretájékozott voltam a nagy magyar átlagot illetően! Én azzal a tudattal éltem eddigi életemet, hogy az átlag 15 cm! Most derül ki, hogy nincsenek is nagy elvárásaim?! :D Ami pedig a nők méreteit illeti, lent Délen nincsenek eltúlozva, "centisítve" a dolgok, de MELLesleg annál inkább. Tehát ami Nektek lent, nekünk fent okoz problémát. Ami pedig azt illeti, jó sofőr nagy és kis garázsban is egyformán ügyesen parkol! :D:D:D:D:D
Pusza!
Sosem volt slaggondom:) persze a társadalmi elvárások mások, nyilván de azt mondják a hazai átlag húsz centi...No gondoltam akkor irány Szíria, ott csak tizenöt.
De...Olvasott már valaki olyat a cékáem vagy hasonló - "liptaiklaudia hasfalplasztika" , ami egyébként nem is történt meg:)? után a címlapon - újságban, hogy az ideális-átlagos magyar nő mérete 17 cm mély és ellazult állapotban (ÁTMÉRŐ, mert ez csalóka lehet!) hat centi???
Itt csak a mi cerkánkról van szó, KALIBERRŐL szó sem esik!
Pussszi!
További ajánlott fórumok:
- WC téma - ülve vagy állva?
- A szakadék szélén állva. Mit tehetnék?
- Mit jelez az, ha egy férfi és egy nő beszélgetnek (egymással szemben állva), és a férfi az egyik lábát keresztbe teszi a másik előtt?
- Ha állva eszem a csokit (nem ülve), kevésbé hízlal
- A kisfiúknak mikor kell megtanulni állva pisilni?(És hová? bili: nehéz beletalálni, wc :túl magas)
- Magas pulzus állva?!