Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Melegfelvonulás betiltása - politikamentesen! fórum

Melegfelvonulás betiltása - politikamentesen! (beszélgetés)

1 2
42. bnedora (válaszként erre: 36. - K-né Zsóka)
ma 19:40
De gyereket nem fogadhatnak örökbe, pl..
ma 19:00

Nehéz erről politikamentesen beszélgetni.

Igazából ez is, meg még sok dolog a következő egy évben azért lesz napirenden tartva, hogy az emberek ne a valódi problémákkal szembesüljenek.

40. tien (válaszként erre: 38. - Channa*)
ma 18:55

Ó ,én már elértem azt a szintet ahol már csak undorodom.

(ettől az egésztől)

Kapkodom a fejem ,azt hittem nincs már lejjebb,de mindig csalódom.

39. PöttyösPanka (válaszként erre: 38. - Channa*)
ma 18:22
A traktoros tüntetés után megjelentek a belvárosban a traktorral behajtani tilos táblák.
38. Channa* (válaszként erre: 32. - Tien)
ma 18:10

Minden vonulgatást betiltottak. Ha nem betiltják, akkor olyan szemszögből tudósítanak, hogy azok ellen fordulnak az emberek. A sztrájkolók pl..

Pedagógusokra gondolok.

37. timycat (válaszként erre: 31. - Amaunet)
ma 16:59
Könnyen lehet, hogy az cél. Már a MI-nak is hadat üzentek, onnan már csak egy tyúklépés, hogy saját internetünk lesz és akkor meg is érkeztünk.
36. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Bnedora)
ma 16:43
Azért az alap dolgokkal tisztában vagyok :D, de köszi :) Azért nem értem a miértjét, mert ettől ugyan semmi nem fog változni. Ugyanolyan állampolgári jogaik vannak (házasságon kívül)mint bárki másnak. Még bejegyzett élettársi kapcsolatban is élhetnek. Szóval mosni fogja kezeit a kormány és marad minden a régiben.
35. tien (válaszként erre: 29. - Timycat)
ma 16:27

Úgy megnéznélek ,hogy vonulgatsz zárt térben 😁

(Többen jelezték,hogy ha eddig nem foglalkoztak a Pride -al,most mennek.)

34. tien (válaszként erre: 33. - 55Judit)
ma 16:16
Semmi baj.🥰
33. 55Judit (válaszként erre: 32. - Tien)
ma 16:11
Hát ja! Én a saját véleményemet írtam.
32. tien (válaszként erre: 30. - 55Judit)
ma 16:03

NEM azért tiltják be ,mert feltünő , hanem mert megtehetik.

Most ők .

Legközelebb???

31. Amaunet (válaszként erre: 29. - Timycat)
ma 15:50

Pontosan.

És ha ezt megteszik, akkor ott vagyunk ahol Kína.

30. 55Judit (válaszként erre: 29. - Timycat)
ma 15:42
Ezt szolidabban, intelligensebben is lehetne csinálni, hogy elérje a célját. Mert a mostani formájában a felvulás inkább fokozza az ellenszenvet irántuk.
29. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:37

Ha a Pridera gondolsz az már nem kizárólag az LMBTQ közösségről szól, hanem az elfogadásról, szolidaritásról bárki iránt. Olvasd el a küldetésüket.

Még sosem voltam/vonultam Prideon, de ha betiltják akkor idén megyek. Ez nem a melegek elleni uszításról szól hanem a véleménynyilvánítás szabadságáról és a gyülekezési jogról.

28. Channa* (válaszként erre: 27. - 55Judit)
ma 15:35

Igen, pont miattuk.

És egyet is értek ezzel

27. 55Judit (válaszként erre: 25. - Channa*)
ma 15:31
Az hát. Szerintem pont az ilyenek miatt tiltják be a felvonulást, mert ez a viselkedés minden határon túlmegy.
26. Channa* (válaszként erre: 24. - L.luiselotte)
ma 15:29
Az a baj, hogy nem viccesek, azaz nevetni nem tudok rajtunk. Gusztustalanok.
25. Channa* (válaszként erre: 23. - 55Judit)

Érdekes, hogy esetemben a normális melegekkel nincs bajom, annak ellenére, hogy az ilyen felvonuláson az aberráltakkal van. Nem mondom azt, hogy minden meleg ilyen.

Szerintem az, ahogy ők ott viselkednek, nem normális. Sosem fogadja el őket senki, ha ezt teszik. És kiszúrnak a többiekkel, akik valóban többen vannak, mint a ilyenek.

Mi a fenéért kell egy meleg férfinak tanga bugyiba és melltartóban, rúdtáncolni egy kamionon, hosszú női parókában, nagyon erős sminkkel?

Amikor ilyet látok, akkor arra gondolok, hogy ezek tényleg azt hiszik, hogy ilyen egy nő? Azaz attól nő a nő, hogy rázza a meztelen fenekét, agyon sminkelve több ezer ember előtt? Hát ez beteg!

Vonuljanak , a többiek meg jót nevetnek szórakoznak rajtuk. Sajnalnam. ha elmaradna ez a látványosság.
23. 55Judit (válaszként erre: 20. - Channa*)
ma 15:16

Én minden feltűnési viszketegséget szankcionálnék, nem csak ezt. Ne akarja egyik se elhitetni hogy megbotránkoztató viselkedéssel tömegesen felvonulva tudják csak elfogadtatni magukat. Így biztos nem.

A magyar szeret általánosítani. A hőzöngő magamutogatók miatt az intelligens melegekre is rossz szemmel néznek sokan.

22. globus
ma 15:09
Lehetne visszafogottabb. Jelen formájában nem lesz teljes tolerancia. Majd normálisnak tekintik őket, ha normálisan viselkednek.
21. 80ASIQ (válaszként erre: 19. - Bnedora)
ma 15:07
Hát, ha a hergelés a cél (szerintem az) akkor javaslatomat valóban nem fogják megfogadni.
ma 14:57

Nagyon egyetértek ezzel.

Miért vonulnak fel? Miért kell a feltűnés?

Ráadásul teszik ezt olyan megjelenéssel, ami miatt sokan, sehogy sem fogadják el őket.

Az elsőn kint voltam, bár nem tudtam, hogy ez meleg felvonulás, csak közben jöttem rá.

Furák voltak a kamionokon vonagló alulöltözött nőnek kinézni akaró férfiak (ebből jöttem rá, hogy hova keveredtem, ugyan is akkor Budapest búcsúnak hirdették meg). Hát gusztustalan volt.

Ha úgy tennék, hogy ne legyen gyomorforgató, akkor nem lenne ekkora az ellenszenv, de így...

19. bnedora (válaszként erre: 18. - 80ASIQ)
ma 14:45
Ez nem annyira látványos.
18. 80ASIQ
ma 14:42

Mivel ez sok embert irritál, ezért én javasolnám, hogy gyülekezzenek egy félreeső helyen vagy valahol zártkörű rendezvényképpen. Egy stadionban például.

Szerintem ez a felvonulás nem visz közelebb ahhoz, hogy elfogadja őket az, aki eddig nem fogadta el. Pont ellenkezőleg.

ma 14:39
Vonuljanak csak, joguk van
ma 13:40
No, erről ennyit...
ma 13:40
Engem nem zavar, ha valaki valamiben különbözik tőlem. Ettől nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem úgy, hogy ha másoknak "megengedem", hogy olyanok legyenek, amilyenek, azzal azt kockáztatom, hogy rám is rám akarják kényszeríteni azt. Sokan elvileg csak a magamutogatás miatt ellenzik a Prideot. Nos, ha egyszerűen csak el lennének fogadva a melegek, akkor nem kellene mutogatniuk magukat.
14. Regin_a (válaszként erre: 8. - Semleges)
ma 13:21

ne ott alakuljon ki közlekedési dugó, lezárások és kelljen kerülnöm ahol sietnék és haladnék..."

Igy voltam én is a városi futó és kerékpárversenyekkel

ma 12:34
A Pride ellen valamint a melegek biszexek stb ellen semmi kivetnivalom. Rengeteg ilyen ismerősöm van, sőt, Steiner Kristofot személyesen is ismerem és csodálatos ember csodálatos lélekkel. Nekem azzal van bajom hogy pár társuk már sokszor elveti a sulykot vonulaskor és szó szerint kivetkozve magukból polgarpukkasztoan viselkednek. Oké, táncoljanak, legyen jókedvuk stb de túlzásba ne essenek. A másik. Betiltották tizen éve a Budapest parádét. Rengeteg külföldi jött, sok pénzt hagytak itt, jó volt a hangulat és senki nem bántott senkit .
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook