Megtartanád? (beszélgetés)
Hát igen, itt sajnos két rossz közül kell a jobbikat kiválasztani.Kinek, melyik a könnyebben feldolgozható.Szülni, egy életen át tartó felelősség egy meggondolatlanság miatt, vagy elpusztítani egy embriót, ami nem egy szép cselekedet.
Ha vègigolvassátok a hozzászólásokat,akkor tudnátok,h nem tarja meg,legalábbis azt írta,a férje nem akarja,ő pedig a családi béke kedvéért képes abortuszra menni.Na ennyi egy élet,holott az ő felelőtlenségük:(
Én semmiképpen, de nektek kell eldönteni.Nem pillanatnyi érzelmi okokból, hanem mindent mérlegelve.Életre szóló döntés, minden örömével és szenvedésével együtt.
Én is azt gondolom,hogy ennek mi irjuk meg a befejezését ennek a mesének!
úgyérted hogy a gyermeknek? vagy védekezés képpen... mire leöltöznek már úgy elfáradnak nem lesz kedvük gyereket csinálni! :D hehehe
Nagyon úgy tűnik, hogy ezt már nem fogjuk megtudni ;)
Remelhetoleg beszereztek tobb tucat zoknit, bundabugyit, jegeralsot, de meg egy medvebundat is a jovore nezve. Johet happy end :D
Nem csak a terhesség okozhat pozitív terhességi tesztet, érdekes, hogy pont az orvos mondja...
Nos, úgy nézem, ennyi volt ez a fórum.....
Ha Seherezedé megúszhatta befejezetlen mesével az ezer és egy éjszakát, miért ne lehetne más is kiwi :D
Ez egy fórum! Mindenki elmondhatja a véleményét. De mint egy szappanoperában, akár igaz akár nem szeretném én is tudni hogy vajon Hozérodrigezemánuelantoán felesége megtartja e a bébit avagy sem..... :D
És ha csak az érdekel hogy mit is hoz ki a végéből?? Tisztára olyan mint egy columbo rész,csak a csattanó hiányzik:) A személyes véleményem így is megvan!
Azt hiszem, ahhoz túlságosan különbözőek a helyzeteink, hogy bárki is beleélhesse magát ebbe a helyzetbe.
De nekem igazán az a különös, hogy tényleg ennyire tudni akarjátok hogy mi a vége? Azt sem tudjátok ki ő, igazából még azt sem, hogy igaz-e a sztori, mégis annyian méltatlankodtok, hogy nem mondja tovább.
na az ilyennek egy akkora pofont lekevernék!!!
Sajnos van ilyen nő, a közvetlen környezetemben most is van egy aki úgy tartja sakkban a "szerelmét",hogy kismama (de nem az!)!
Lányok ne mááár..ilyen komoly dologgal viccelődne?Bár mondjuk,lehet igazatok van.
Máskülönben hogyan foglaljunk állást a témában ha nem éljük bele magunkat?? Az empátia itt rendkívül fontos! Ha valaki a véleményem kérdezi, megpróbálom a helyébe képzelni magam... vajon hogyan döntenék...?
De az biztos,hogy ilyen intim dolgot ki sem írnék!!!
Őszintén szólva én is jól szórakozom azon, hogy néhányan milyen mélyen képesek beleélni magukat idegenek történetébe.
Persze, lehet, hogy kamu a sztori, éppen ezért nem értem, miért olyan fontos, hogy hogy döntött. Ha pedig igaz, és úgy döntött abortusz, abszolút megértem, hogy nincs bátorsága leírni.
Feltehetően nem azért írta ki a fórumot - értelmes magyarázatot én nem is látok rá - hogy az életét, a házasságát, a férjét minősítsék.
Azért ez elég gáz, mármint ha kamu. Hogy valaki ennyire unatkozzon....
Kamu az egész.
Az utolsó hozzászólása óta, volt itt többször, mégsem ír.....
így van. nem kell itt az emberek agyát húzni. várjuk várjuk Erus írd meg!
Ha bánja,hogy kap hideget meleget minek ír ki ilyen fórumtémát??
Igen, de a 469-es hozzászólásban meg azt írja, hogy elbizonytalanodott. Lehet, hogy nem eszik olyan forrón a kását, és adnak esélyt még annak a picinek!
Ha jót akar magának, nem mondja el hogy döntött. Akárhogyan is, megint ki lesz filézve.
417. Erus30 2013-06-26 06:23
A döntésem meg már megvan.
lehet, hogy nem egy nap alatt születik meg a végleges döntés - érthető lenne
olyan mintha játszanál velünk! elmondod hogy hogy döntöttél?
További ajánlott fórumok: