Létezik ennyi véletlen? (beszélgetés)
Én úgy vélem tudom, hogy melyik fórumról gondolod, hogy a párod nyitotta. És nagyon gáz, hogy nem veled beszéli meg a problémáit. És már azt is látom, hogy mi a baj a kapcsolatotokkal, amit ő következetesen tagad.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de ha ugyanarról a felhasználóról beszélünk, akkor egy kellemetlen, tudálékos férfiről van szó, aki nem ismerné be neked, ha szembesítenéd sem.
Szerintem a gépén nyisd meg a fórumát, és mikor hazajön/odamegy, szemtől-szembe próbáld meg kihúzni belőle az igazságot, arra a bizonyos mondatra kattintva...
Nekem sem jutott eszembe, sőt soha nem gondoltam volna, hogy neki valaha eszébe jut.
És igen, érdekelt, hogy mit ír, és hogy mik a vélemények, csak tudod, kissé el is voltak ott ferdítve a dolgok. :)
És valóban, a probléma gyökere nem a fórumnyitás, hanem annak a letagadása, tehát a hazugság.
Igen, szomorú. Hidd el, nem rajtam múlik.
De néma gyereknek híg a leve, ahogy a mondás mondja.
A hazugság pedig undorító dolog, pláne az után, hogy megígérte, hogy soha többet nem fog.
Persze. Mondjuk te biztos szeretnél sok évet leélni valakivel, akiről azt sem tudod, hogy kicsoda, hisz végig hazudozott a múltjáról. Bármennyire jelentéktelen dolgokban is.
Ez engem frusztrál icipicit.
szerintem ez hulyeseg. ha egy no nyitna forumot arrol, hogy a parom futyije aprocska, es mit tudnek tenni, hogy elvezzem megis a szexet, mert igy nem megy, a parja meg hirtelen rakerdezne: cicavirag, ezt a forumot te nyitottad? megertenem, ha a no fullentene. ugyanigy ha egy pasi nyitna arrol, hogy peldaul a parom nem akar velem szexelni, vagy meghizott 100 kilot es nem kivanom, mit lehet tenni, ertheto, ha probalja elsumakolni :) nem nagyon tudnek olyan kozkinccse tett maganeleti zurre gondolni, amit nevtelenul irnak, hogy szivesen felvallalna, hogy o tette. raadasul annyi hasonlo problema letezik, az is lehet, hogy nem a parja nyitotta. legalabbis nagyon hulye akkor, ha olyan helyen nyit forumot szemelyes problemaval, ahol tudja, hogy ott van a masik es olvashatja, raismerhet :)
nekem sokkal furcsabb, ha valaki 12 ev utan vallja be, hogy annak idejen miert hazudott, nem egetvero dolgokban. ertheto, hogy a kapcsolat elejen nem akarta elvesziteni, lejaratni magat, de miert kellett a vallomashoz 12 ev, es nem egy-ket honap? :)
Na ezét hasznos,ha végigolvasod a hozzászólásokat is,még ha hosszú idő is.Akkor tudnád,h a hozzászòló azt írta,egy hazugságspirálban élt eddig.Ez gondolom egy kis szelete a dolognak.
Egyébként nem gondolom,h tolerálnia kellene,nem arròl van szó,h mindenkinek lehetnek titkai,hanem hogy ha a másik véletlenül rájön,akkor vállalja a dolgot,ne hazudozzon.Mondja,h igen,én írtam.Akkor talán meg is lehet beszélni.Miért jó,ha ennire nem képes?Itt kérdőjeleződik meg a hozzáállása a kapcsolathoz,a társához.
A 12 év,az miattad is lett ilyen hosszú,mert korábban sem hagytad el,mikor kiderült,hogy hazudott. Nyilván mostmár azt hiszi,hogy simán hazudhat továbbra is,hisz eddig is megtehette.Lesz ez még rosszabb is.
Magától pedig nem fog megváltozni egy hazudós ember,csak ha párszor nagyon betörik az orrát.
Lehet,hogy az itteni topikja csak a felszín,és amúgy privátban levelezik akárkikkel akármikről.
Eddig is tagadott,nyilván konfliktuskerülésből,és ezután is fog.
Es a zaszlo?
Ugy nezett ki a szobaja mint egy "ultra" barlang...
Mindegy, meg mindig jobb mintha egy olyat csapatnak szurkolna amelyiket nem birom. Es akkor azonnal meg is mondtam az anyjanak, hogy jonapot kivanok, en ezzel a szoveggel lettem "lepre csalva", hogy o nem nez focit, kerem szepen:)
XDDDD
De ha nem tetszik neki a kedvenc sorozatom...es azt hazudta, hogy igen, es ezt ennyi ido utan tudtam meg!
Mondjuk 1 ilyen pelda nalunk is volt: enyem azt mondta, hogy nem nez focit... Persze, mikor bemutatott a szuleinek, a szobaja egy kesz mauzoleum volt:DDDD telis tele focilabdakkal, kedvenc csapatos sal/sapka/zaszlo...ezt a mai napig mindig a szemere hanyom
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Ennyi véletlen?
- Létezik ennyire félénk férfi?
- 10+ év kapcsolatban/házasságban szerintetek létezik szerelem, lángolás? Hogyan jellemznétek a kapcsolatotokat ennyi idő után?
- Anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pókemberből készült -e rajz v. animációs film, vagy csak a filmváltozat létezik?