Lehetséges hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
Otthon,édes otthon!
Érdekes ,mert ezt én is így mondom.És idősek otthona.Szeretet otthon.
Te olyan kákán is csomót tipus vagy,úgy veszem észre.
Sajnálom,hogy egy merőben más fórumindítóra nyelvészkedéssel válaszolsz.
De ha helyesírási és szépkiejtési gondjaim támadnának,tudom,hogy van közöttünk egy nyelvész is:)
Szabolcsi..:))
"otthol,édes otthol.."idősek otthola,szeretet otthol...:DDD
Nincs ilyen szó!!
Nem nyertél hangszórót:)
lehet,hogy tájszólás az itthol,ha a szóösszetételt nézzük:itt+hon(mint haza).
Mifelénk így mondják.Az én fülem számára az itten és ottan a sértő.Mert az itt és ott.
De azért annyira nem sértő,hogy szóljak is érte:)Tájszólásnák veszem,és ennyi:)
Neked "itthon",nekem itthol.
Tapasztalatom nekem is van bőven(sajnos),de azt is tudom,milyen az,amikor az ember lyánya kíváncsiságból megkérdez másokat.Az itt szerzett információkra építve nem szabad diagnózist felállítani.Egy kétségbeesett fórumindítót nem hiszem,hogy az nyugtat meg,hogy elmondjuk neki,lehet nem is baba van a pocakodban,hanem ciszta...
Így valójában nem is tudom mit kívánhatnék:ha szeretnél babát legyen az,ha meg nem,akkor jó egészséget!
Szerintem egyik sem riogatás..itt sokan vannak,sokféle tapasztalattal.A fórumindító pedig kiváncsi,és lehet ezekért a tapasztalatokért indított topicot..
itthoN!:)
Ne haragudjatok,kedves fórumozók.
De minek ez a nagy találgatás??
Hogy mit látott az orvos,azt csak ő tudja.Nincs itthol ultrahangos készülékünk,nőgyógyászok sem vagyunk."ciszta,baba,hormonzavar"
Egyemmeg szegény fórumindítót.Kétségek között rossz lenni,de így riogatva jobb?
A vizeletből már kimutatható az a bizonyos Hcg szint,ami alapján meg tudják mondani,hogy terhesség vagy sem.És bőven ráérsz majd azután törni a buksidat,hogy hogyan lesz jó nektek.
Olvasgatom, de egyébként szerintem sem vagy terhes - nem tudom, minek örülnél jobban, olvasom a gondjaidat is.....
De fel a fejjel! :) Sok sikert! :)
De ha netalán mégis terhes lennél, akkor írd meg! ;)
Nekem az 5. héten 1 héttel az elmaradt mensi után gyönyörűen látszódott az uh vizsgálaton!
A mensi előtt pár nappal viszont már pozitív volt a terhességi teszt is.
Szerintem, ha úgy érzed más a baj, menj a dokihoz, mondd neki, hogy küldjön labor vizsgálatra, hogy vizeletből-vérből is nézzék meg van-e hcg szint.
1-2 héten belül szerintem úgy is kimutatná, ha van terhesség, persze lehet korai szakaszában van még.
Ha pedig nem terhességről van szó, hanem másról, akkor is lényeges lenne egy-egy orvosi kivizsgálás, nehogy baj legyen veled.
Inkább járd végig a dokikat, és nyugodj meg, hogy semmi bajod sincs.
Áááááá...tuti neeeem!!!
Vagy várj csak!!! Ha jobban belegondolok.... akár az is lehetsz!!!
De nem, nem....
...tudod, mit? Passzolnám!!!! :D
További ajánlott fórumok:
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Elvileg ha valaki terhes, attól megjöhet neki akár több hónapban is. Tudja valaki ez hogy lehetséges?
- Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok, vagy csak túlgondolom?
- Nagyon furcsán alakul a ciklusom. Félek, hogy terhesség. Lehetséges?
- Progeszteront kell szednem a elszenvedett vetéléseim miatt, lehetséges, hogy terhességi tüneteket idéz elő?