Lehet gyerekem vagy sem? (beszélgetés)
mondtűák már, hogy naív vagyok, de biztos így is van, mert nekem mai napig is egy igazi lánymese ez az egész, és akkor is majdnem bőgtem, amikor kiderült, hogy babát vár ez a lány.
Amúgy, el lehet gondolkozni, hogy vki, aki soha életében nem menstruált, itt-ott szőrösebb is volt a kelleténél, milyen hormonháztartással rendelkezhetett ahhoz, hogy babája legyen. Az Ildinél sanda gyanúm szerint más is állt a háttérben, ezért lett az a soha. A PCO-t is akkor tudtuk csak meg, amikor kiderült, hogy terhes.
Nekem is van más ismerősöm is, aki PCO-s, neki is van gyereke, de nála szó sem volt a soha nem menstruálásról. Össze-vissza jön meg neki, néha csak pecsételő, de van.
Nem nincsen és nem minden doki hülye rengeteg jó orvos van, de normális hozzáértő doki pcos-re nem mondja, hoyg nem lehet gyereke. Tudom, mert nekem is az van és ráadásul jó pár doit ismerek és még véletlenül sem mondott volna egyik sem soha ilyet.
Mi mást kellett volna meglátnom benen? Hogy terhes lett, örülök neki, gratulálok, van ilyen a pcos-nél.
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat, minimum PSD fokozatod lehet, mert eddig még mást nem tudtál nagyon mondani, csak azt, h minden doki hülye... Ez azért egy kicsit érdekes, és elgondolkoztató. Számomra legalábbis...
Mellesleg az előző hozzászólásomban nem feltétlenül azt kellett volna meglátnod, hogy a doki mit mondott. Van annak értékesebb tartalma is...
nem mindegy, hogy mit érint a gyulladás, na meg ugye nem vagyunk egyformák se... pont ezért mondom, hogy konzultáljon erről az orvosával, hogy mire alapozta azt a lehetet.
Volt évfolyamtársam soha az életében nem menstruált, policystás ováriuma van, már több, mint 10 éve megmondták neki, hogy soha nem lehet gyereke, pont ezért védekezés nélkül szexeltek a párjával, aki így is élete asszonyának tartotta, aztán egyszer csak lett 1 spontán peteérése, és véletlenül telibetalálták az időpontot is :)Ugyan 4 hónapos terhes volt a lány, már mozgott a baba, amikor kiderült, hogy nem daganata van, hanem anyuka lesz, de a sohából született egy gyönyőrű picúr! Idén agusztusban volt 4 éves a kisfiuk :)
Mi a természet része vagyunk, és a természetben a sohához, és a lehethez így kell hozzáállni!
hidd el, van olyan szövődménye 1 gyulladásnak, amikor biztos, hogy nem tudja kihordani a terhességet vki... De ez az egész most egy felesleges pánikkeltés.
Szegény icikepicike jól össze van most zavarodva. Tényleg vissza kell mennie és megbeszélni a dokival a dolgot! Aztán majd letisztul a kép!
A "lehet" az pedig sztem alig van nő, akinél ne állna fenn. Nekem is volt csúnya felfázásom annó, így aztán, lehet nekem se lehet gyerekem. De ez még a jövő kérdése nálam. Viszont sokaknak volt szintén csúnya felfázása, a lehet náluk is fennállt, de ők már bizonyították, hogy az kevés :)
nem azt mondta neki, hogy nem leghet egyáltalán, hanem azt, hogy LEHET, h nem lehet. Ez azért különbség, nem is gyenge, és ha arra kerülne a sor, úgyis elmondanák az alternatívákat! Lsd.: lombik program.
Mellesleg, mi innen nem láttuk se az UH képet (ha láttuk volna se hiszem, hogy tudnánk hova tenni, értelmezni), se a vizsgálati eredményt, lényegében semmit nem tudunk a dologról, csak ezt az egy mondatot tudjuk, hogy elhangzott. Ezt ott, abban a rendelőben kellene megbeszélni az orvossal, hogy mégis mire alapozza ezt, magyarázza el, hogy mit látott, hogy látta és kész!
Kezdek egyre jobban félni,hogy az orvos esetleg félrekezelt,és hogy nagyon komoly bajom van:(:(:(Köszönöm a válaszokat,és a biztatást.
Jövőhétre kaptam időpontot egy másik dokihoz,remélem ő kideríti mi is lehet a baj valójában.
:(
A párodnak írt fel valamit?Mert ilyenkor a fériakat is kezelni kell...
A nyálkahártya vastagság szerintem most enm utal terhességre:( és a teszt sem mutatja még ki ilyenkor.
Szerintem most nem vagy terhes.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Nem lehet már gyerekem, de ő szeretne, mit tegyek?
- Ki fogok futni az időből? Miért érzem ezt? Még "nem lehet" gyerekem.
- Nem lehet gyerekem...
- Gyerekem tejallergiás születése óta, azt mondta a doki, adjak neki szója vagy rizstejet, hol lehet ilyet venni?
- Ápolási díjon vagyok a nagymamámmal. Lehet-e az óvodás gyerekem egész napos az oviban?