Lehet-e 1 nőnek orgazmuskor ejakuláció? (tudásbázis)
Utóbbi a köbön.
Bár lassan egy éve az utolsó hozzászólás,de a topik címére válaszolva:
Lehet-e 1 nőnek orgazmuskor ejakuláció?
Biztosan, csak alacsony lesz a spermiumszáma:)
Minenkinek más a vérmérséklete,vannak hevesebb és kevésbé heves emberek.
bby leírt egy dolgot a 120 hozzászólásával ami egyeltalán nem légbőkapott,erre fel megkapta ,hogy hülyeség és nincs április elseje,de senki nem támasztotta alá tudományos hátérrel a saját teóriáját.Teljesen normális reakció,hogy megvédte magát.
Lehet itt vitázni azért fórum,de bántó ,hozzászólások még bántóbb reagálásokat szülnek.
Ez az én véleményem,lehet érte megkövezni....
Személyeskedsz? Jó, hogy neked van róla. Hálás lehetsz, olyan ocsmány vagy, h valaki kefél.
Megint hülyeségeket beszélsz, ostoba is vagy. Nem kötelező 20-as méret ahoz, hogy valaki ezt átélje, ez egyedül a nőn múlik. Külünleges sem vagy, bármelyik nő képes rá, tanulható.
Csokicica, ne foglalkozz ezzel a chips-cola szilikonmellű műnővel :) fogalma sincs a szexről sem....
Anonima: Hasonló a cipő, de nálam tuti a hüvelyből jön, bevizsgált és amikor kihúzza, akkor ömlik ki a hüvelyemből, pontosabban érzi, hogy megfeszülök és előtte kihúzza...
Hozzá teszem, vannak "extrával" felszerelt szerszámok-nem méretre gondoltam- amik csodára képesek, amit normálisan nem tapasztal az ember:P
Ő nem azt állítja,hogy ez nem létezik,csupan csak annyit írt,hogy még tudományosan nincs tisztázva,honnan is jön az ejakulátum.Semmi sem támasztja alá,hogy a hüvelyből.
Személy szerint nekem szimpatikusabb lenne,ha onnan jönne,de én azt tapasztaltam,hogy Nálam a húgycsőböl jön,de mielőtt még támadás érne ezért,közlöm,hogy ez nem vizelet.Szex közben nem tudok vizelni ,ezt teljesen spontán jön,és akkora mint a niagara
Azért mert még nem volt ilyen élményben részed, akkor nincs is? Én is azt hittem, hogy nincs, de tudod megfelelő partner kell hozzá, aki kiváltja belőled :)
Képzeld, nem a tükörbe szexelek egyedül, hanem van egy párom :D
Nem diploma kell, hanem megfigyelés, ha valaki nem látot ilyet, az nem hiszi... egyébként elég kevés hölgynek van, akárcsak orgazmusa is a nők 30%-nak, csak nem valják be...
Te mikor diplomáztál ebből?
Ha még orvosok sem tudják pontosan.. Te honnan tudod? Tükörből várod hogy jöjjön és pillanat felvételeket készítesz? hát el is hiszem akkor
Nyanyó . Kössél sálat az unokáidnak inkább. Egyébként is NEM ELDÖNTÖTT TÉNY.. mami
Én ehez pártolok. Te meg vegyél fonalat.
A G-pont és a női ejakuláció
Megjelent még egy érdekes elmélet a női orgazmussal kapcsolatban. Ez a német származású, amerikai nőgyógyász, Ernst Gräfenberg nevéhez fűződik, aki már 1950-ben cikket közölt a húgycső szerepéről a női orgazmusban. Pontosabban a húgycsőbe torkolló, belső elválasztású mirigyekről, amelyek szexuális izgalom hatására váladékot bocsátanak a húgycsőbe, s ez az orgazmuskor kilövellhet. Cikke akkor még nem keltett feltűnést, csak az 1980-as években, miután megjelent három amerikai szexológus (Ladas, Whipple és Perry, 1982) könyve a Gräfenberg kezdőbetűje nyomán G-pontnak (vagy G-foltnak) elnevezett vaginális zónáról, amelynek ingerlése egy sajátságos, eddig nem ismert jelenséget, a női ejakulációt váltaná ki.
A könyv szakmai körökön kívül is nagy szenzációt és komoly vitákat keltett, amelyek arról folytak, hogy minden nőnél előfordul-e, vagy csak egyeseknél; mi az eredete; milyen mennyiségű és összetételű a kilövellt váladék. Amely, egyesek szerint, nem is a húgycsőből jön, hanem a hüvelyből, vagyis azonos a hüvelyváladékkal, ami szexuális izgalom hatására bőven termelődik.
A G-pont problematikájáról egy magyar patológus szakorvos is írt, aki kétségbe vonta, hogy léteznének olyan mirigyek a női húgyhólyag alatt, amelyek ingerlés és szexuális izgalom hatására ondószerű váladékot ürítenének a húgycsőbe, ahonnan az orgasztikus összehúzódásoktól kilövellne. Tény, hogy az anatómiai ábrákon és metszeteken eddig nem lehetett látni ilyen mirigyeket. Ez persze nem zárja ki, hogy a hüvely elülső falán van egy olyan pont (a szimfízis alatt), amely szexuálisan ingerelhető. Azonban nem valamiféle mirigyekkel függ össze, hanem a csiklóval, amelynek töve a hüvelyen keresztül tapintható. Ezen keresztül a csikló makkjába vért lehet préselni, s ezzel a szexuális izgalom fokozható. A húgycsőből eszerint csak vizelet jöhet (amit esetenként maguk az érintett nők is így éreznek).
Mindenesetre a kérdés nem tekinthető lezártnak, s nincs kizárva, hogy sok nőnél mégis előfordulhat a húgycsőből származó magömlés, amely nem azonos a vizelettel, tehát semmilyen aggodalomra nem ad okot. A női orgazmus jellegén azonban az ilyen magömlés alig változtat.
szóvql ez még nem tisztázott. De azért lányok , azért van a fórum hogy beszéljünk róla, és akit érdekel a téma kérdezzen, vagy hozzászóljon..? nem ?
Nekem még nem volt kiságyam :) most lesz :D
Anonima0611
Ez nem a húgycsőből jön, hanem a hüvelyből, hogyan kerül oda a húgycső?
Nem értem, hogy miért írtad, hogy bby1-el egyetértesz, amikor teljesen más van leírva, amit ő állít....
Ő azt írja, hogy ez vizelet...:D
Szia! Teljesen igazad van.De látom,ezért elég sokan betámadtak úgyhogy úgy gondoltam utána lehet olvasni.Aki nem hiszi járjon utána!
Nálam is előfordul ez a jelenség,és imádom:)
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Véleményetek szerint a férfiak orgazmuskor miért némák, én partnereimen alig venni észre az orgazmust pedig jó nekik, Titeket nem zavar ...
- Késő ejakuláció
- Van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehet megnézni/kivizsgáltatni/tesztelni, hogy egy nőnek lehet-e gyereke?