Ki foglalkozik a depacco-val? És ki nyert már? (tudásbázis)
Honnan tudod hogy amit éppen csinálsz az fizetni fog mire eléred a kifizetést?Nagyon sok ilyen oldal volt és van.
Viszont keress egy feketelistát regelj be az oldalakra és sok sikert kivánok!:P
Sziasztok!
Mikor eljutottam a végéhez a minimum kifizetéshez,jött emailben , hogy 1oo aktív felhasználódnak kell lenni. Naná, hogy nem volt annyi és már nem is tudtam szerezni.Abbahagytam a fenébe az egészet. Különböző fórumokon is beszéltuk, hogy még senkinek sem fizettek.
Üdv!
A következőkre jutottam!
1;a sharethebux sem fizet,az utolsó kifizetése 2009.novemberében volt...
2;10 perce brahiból beregiztem egy másik e-mailcímről magam alá a depacco-ba...egyelőre nem töröltek...ha ez így is marad,simán regelek 200 címmel is,nagyon aktívan...:D Áááá,ki van zárva :D De azért vicces,hogy ezt elvileg nem engedi az oldal...
most olvasom.. :S bár én kezdtem :D de nem figyeltem.. szoval.. nekem nem volt 100 ref az tény.. de aki beléptetett annak 800 fölött volt..
jelenleg ott tartunk hogy nekem van 44.000 euróm
az ismerösömnek 179.000 euro..
egyikünk sem tudja kivenni..
hajlandóak lennénk % ot is ajánlani annak aki segit Kp-vá alakitani
köszönöm elöre is.. (ja és ha lehet erre inkább nekem irjatok üzit mert lehet elfejetem és megint nem nézem meg fél évig.. :D )
Sziasztok
tudja-e valaki, hogyfizetett-e már valakinek a
depacco? én május ota gyüjtögetek, de mostmár
linket sem küld, már 10.000 fölött vagyok, mit lehetne csinálni? tudja valaki?
Csak akkor fizetnek,ha van alattad 100 aktiv tag!
Egyébként totál feketelistás!
Én már nem merek semmit irni,mert a Hoxa törölt 2hsz-emet,és irt egy privit,ha még egyszer olyat irok töröl az oldalról:))
Aki felettem van 2vel ö már kapott fizut!!!!
Vagy törölnek,vagy nem!?:))
Naaa, fiúk, lányok!!!
Legalább a google-t használjátok, mielőtt elkezdtek időt pocsékolni egy ilyen baromságra. Természetesen átverés, ahogy az összes többi hasonló oldal is.
Mikor fogják végre megérteni az emberek, hogy az ilyen könnyű pénzkereseti lehetőségek sosem tiszták? Valódi munka nélkül pénzt (tisztán) nem lehet keresni.
Akkor már inkább lottózzatok, ott nagyobb esély van nyerni, mint egy ilyen oldalon a kifizetésre várni.
Üdv!
Én is nem rég kezdtem, kb 4 napja. Gondoltam teszek egy próbát, kíváncsi vagyok. Max csalódok.
filcike Neked összejött a minimum összeg? Ha megkapod írd már ide be, mert kíváncsi vagyok :)
Üdv!