Huvelygyulladas utan összejön a baba? (beszélgetés)
Szia!
Ne aggódj!Nálunk családi örökség a nőgyógyászati érzékenység.Anyai ágon mindent képesek vagyunk összeszedni és nem győzünk orvoshoz járni.Nálunk tejsavtermelési problémát állapítottak meg,de ez is kordában tartható.Például nem használok tangát ,sem tampont és kerülöm a nyílvános wc-ket.Nekem ez segített.A kérdésedre válaszolva,mindenki volt már terhes a családban ,nem egyszer.Nekem petefészek cisztám is volt 20 évesen mind két oldalon és mégis terhes lettem.Ugyan elvetéltem,de más okból.Szóval egy kis odafigyelés és nem lesz gond.Nyugi!:)
Nekem pár éve nagyon gyakran volt, évente 2-3-szor is. Főleg a kollégiumi éveim alatt.
Közvetlen a babavállalás előtti hónapokban is volt. Kaptam injekciókat is rá.
A baba kicsit nehezen jött össze, ne nem emiatt!
hali.
Nem akarok még gyereket , de régen sokszor volt hüvelygyulladásom , és igaz évek ota jol vbagyok de attol tartok hogy nem jöhet majd majd össze a gyerek. van erről valakinek tapasztalata ?
További ajánlott fórumok:
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- Átlag hány hónap próbálkozás kell, mire összejön a baba?
- Ma este koncert és utána buliii!! ....remélem összejön...
- Ha a haverotok összejönne azzal a nővel, aki nektek is nagyon tetszett régóta, hogy viselkednétek utána velük?
- Nem akar összejönni a kis tesó, 6 hónapja volt egy missed ab műtétem. Kinek, mennyi idő után sikerült?
- Ovulációs tesztel hamarabb összejön a baba?