Hogyan lehet lánygyermekem? (tudásbázis)
én azt javaslom vedd meg a csók és könny cimű 2 havi újságot, abban mindig benne van melyik időpontban kell akcióba lépni, ha lányt szeretnétek, a többi időben védekezni kell. Kéri, hogyha sikerült mondd el.
ha valóban érdekel ez a módszer nekem megvan az újság és le is írom neked az időpontokat. Schöner Béla asztrólogus számítása alapján
én úgy lettem, hogy anyám pesszáriumot használt védekezésképpen, és aztán kivette. Mikor mondták, h. terhes a nagymamám, aki biosztanár, rögtön mondta, h lány, mert az y kromoszómás spermiumok hamarabb elpusztulnak.... hát ha ez segít...
de igaza lett
Természetesen ha előkerítem a közjegyzőt nem hagyom ki. :DD
Így már értem, miért lettem hirtelen nősoviniszta. Pedig nem szokásom.
Az én ismeretségi körömben is van egy apuka, aki nem hajlandó a lányaival még beszélni sem. ÉÉÉÉs az asszonyt hibáztatja. ???
Nem kételkedem,de ha meglessz 2 tanuval szeretném ha hitelesítenéd.Közjegyző előtt,persze.
Volt egy kollégám,aki nem ment be a kórházba a nejéhez amikor szült mert lány lett.Ez régi,30 évvel ezelőtti dolog,akkor még nem mondták meg előre hogy milyen nemű a gyerek.Tíz egynehány év mulva tönkre ment a házassága,válás és elvett egy nőt akinek már volt egy fia.MIlyen nemű lett a közös gyerek,hát persze hogy lány.
Én a nő.sov. arra a párhuzamra értettem a mi álltalánosabb,miszerint mindíg a nő választ,vagy dönt a párkapcsolatoknál.
ez csak véletlenül lehetett így , de azért gratulálok.
te emlékszel xy aktusnál ki ment el előbb ? nekem is kétféle nemű gyerekem van ,de eskü nem emlékszem hogy mikor hogy volt ,kinél volt előbb gól ,szerintem olyankor az ember nem arra figyel
Drágám figyelj most lányt csinálunk ,te mész el először DDD
Megnézném a diplomájukat.
Nem hiszem hogy találkoztam volna vele,mert akkor tutira lereagálom,dőlj hátra nyugodtan nincs vész:)
Ilyet sem hallottam még.
Nem mindenki normális. :))
Pasiktól hallottam. Professzoroktól. :))
Van ettől rosszabb dumám, biztos olvastad már. Csak üldögélj közben.
Appááááááááááám,még ilyen nősoviniszta dumát.
Te aztán tudsz.Ha nem ülnék.......
Egy nagyon hívő ember azt mondta egyszer nekem erre, hogy Isten nem látta jónak, hogy ilyen példakép legyen 3 kisfiú előtt....
Ezek szerint nektek Isten jó példaképnek tartotta a férjedet????
( Nehogy magadra vedd, ezzel nem mondtam rólad semmi rosszat, remélem, érted.)
Na, Kata! Milyen emberek vannak?
Remélni remléhetsz. ?))
Egyébként azt olvastam már több helyen is, hogy nem a leggyorsabb jut be a petesejtbe, hanem a petesejt választ magának, kit akar beengedni.
Tehát valamiért csak egyféle gyereket akartunk. :((
Vagy az adott kínálatból kihoztuk a legjobbat. :))
ebben én sem tudok tanácsot adni ;mert nekem is egy fiam és egy lányom van
ahol régebben laktam ,volt egy házaspár ,fiút szerettek volna de már a 4.lánynál tartottak DD
Csak a férfi hozzàällàsän mulik.
Sajnos szakmai titkopkat nem àll modomban kiadni,nekem lànyom és fiam is van,referencia munkäk.