Hármasikres kismamák (beszélgetés)
Szia!
Egy másik közösségi oldalon van egy csoportunk. Ha hármasikres vagy, és csatlakozni szeretnél, írj privát üzenetet, örömmel várunk!
Köszi!
Én le voltam döbbenve,amikor szólt az orvos a műtét előtt úgy 1,5 órával,hogy sérvem van.2,5 órás műtét volt.
4 az 1-bn történt-kivették a babát,elkötöttek,kiműtötték a köldökömet,majd a sérvet.
Igen már sokkal jobb,csak húzódik a sebem egykicsit,főleg ahol a katéter cső volt.
köszi-köszi! :)
szólni fogok! :)
jó olvasni arról,amiben sajnos nem lehetett részünk.
bár kicsit azért fáj olvasni,de örülök,hogy másnak sikerült! :)
Vancsa! Én is gratulálok!!! Sok boldogságot Nektek!
Engem is érdekelne a facebook oldal :-))
ui. Mi vasárnap leszünk 6 hónaposak. Mindenki egészséges, nőnek, mint a gomba (6300, 6900 és 7200g) Már megy a hozzátáplálás, bár még van tejem is bőven... A védőnő szerint nincsenek lemaradva a korukhoz képest. Szóval minden ok:-))
Vancsa: Gratulálok Bálint Leventéhez!
Hol van ez a facebook oldal? Csatlakoznék, jó lenne néhány tipp, mert 10 hónaposak a srácok és kezdik szétszedni a házat. :))
nagyon csábít már rég' a FB-,de még ellenállok egy darabig!:) Férjemnek van,ott azért szoktam nézelődni.
Úgy vagyok vele,nekem elég az iwiw,ahol már vagy 2 hete nem is voltam fent (tudom,az kihalófélben van FB-kal szemben!) :)
Én is sajnálom,hogy nem olvashatok rólatok.
Ja amúgy megszültem azóta!
Február 15.-én megszületett a kisfiam:-Bálint Levente,3450 g-mal,és 50 cm-el Miskolcon.Nehéz szülésem volt,2,5 órás...Kiderült,hogy 2 nagy sérvem van összenőve,és azt is kiműtötték.
:( Ha regisztrálsz a FB-ra, szerintem felveszünk tiszteletbeli tagnak...
Ugye, lányok?
én nem vagyok FB-on,így nagyon sajnálom,hogy behalt ez a fórum. jó volt benneteket olvasni! :(
Olvasgatni arról,amiben sajnos nem lehetett részünk!:(
Hát ez a fórum tényleg behalt...
Még jó, hogy a facebookon tartjuk a kapcsolatot!
Innen mindenki van ott is? :)
Köszönöm a szavazatokat!
Avike, azóta voltál újabb uh-n? Nekem még a 7. héten is csak kettőt láttak, szuperszónikusan jó gépen, európai szinten is a legeslegjobbak közé tartozik. Onnan tudom, hogy a doki úgy kapta a kitűnő munkájáért járó elismérést valahonnan Nyugateurópából. És ugyanezen a gépen a 12. héten már tökéletesen látszódtak mindhárman.
Sziasztok!
Eladóvá váltak a következő cuccaink és hátha kell valakinek egyben minden születendő gyerekeihez:
Jó állapotú kiságyak, egy-egy karc látszik, de semmi komoly. Kivehető elől két rács és több magasságba állítható. Van hozzá való kókuszmatrac, gumis lepedő garnitúrák. Eladó még hozzá egy teljesen új paplan-párna garnitúra (ez ajándékba kaptuk egy másikkal együtt, így ezt sosem használtuk), illetve azonos mintájú ágyrácsvédő is. Az ágyrácsvédőkről lejött több helyen a kötöző, de ez visszavarrható. Fényképeztem mindent, ha kell valakinek szívesen küldök képet. A tigriske24@freemail.hu emailon érdeklődjetek. Árakkal mindig bajban vagyok, hisz nyilván nem ér annyit amennyibe Nekünk került, de összehasonlításképp odaírom.
3 db kiságy 7000 Ft/db (eredeti ár 17.000 Ft/db)
3 db kókuszmatrac 3000 Ft/db (eredeti ár 9.000 Ft/db)
6 db lepedő: 250 Ft/db (eredeti ár 1.500 Ft/db)
Paplan-párna 3500 Ft/db (eredeti ár 5.000 Ft/db)
3 db ágyrácsvédő 1000 Ft/db (eredeti ár 3.500 Ft/db)
3 db egyedi kézzel készült falvédő 5000 Ft/db (eredeti ár 12.000 Ft)
Ez összesen 60.000 Ft, ha valaki egybe elviszi odaadom 50 ezerért.
Szaiszok eladó lett a három etetőszékünk:
Ha hármasikresek közül kell valakinek és nem ütik le addig, adom 5000 ezerért a hármat. Emailon jelentkezzetek: tigriske24@freemail.hu
EGy kérésem, kérdésem lenne: segítenétek? Szavazatokra lenne szükségünk, hogy sószobát tudjanak kialakítani az ovinkban.
Az első három helyezett nyer, a 6.-on állunk, szóval még kell a sok sok szavazat, itt:
És az Őszanyó állatkertje, Kálmán Lajos óvoda, Kecskemét, amire kellene szavazni!
Köszönöm szépen előre is, és ígérem, nem zaklatlak ilyenekkel benneteket, de ez annyira jó lenne!!!!!!