Ha már régen nem jön a baba (beszélgetés)
Sziasztok!
Sorstárs vok...1,5 év...hol jobban hol rosszabbul bírom...hétfőre nem várom, ólomlábakon telik az idő :/ és félelemmel. Mert ha megjön utána pár napig nagyo nagyon rossz, mindig sírhatnékom van
Sziasztok kedves mindenki,én kaáli intézetben lombikoztam négy évvel ezelőtt,sajnos én személy szerint sikertelenül.Hét beültetésen vagyok túl!Nekem más segített..Próbálkoztam én mindennel, amit épp hallottam, vagy olvastam. És mindenben hittem is! Egészen addig, amíg kiderült, hogy nem működik. Helyesebben: nálam nem működik.
Hamar. 2008 novemberében kopogtattam először a kedvenc dokim ajtaján. Akkor még nem telt el a „hivatalos” egy év „próbaidő”. Sőt, talán csak pár hónap, de én szinte az első pillanattól éreztem, hogy nem stimmel valami. Nem tudtam megindokolni, hogy mi (most sem tudom) csak éreztem…Azóta már Németországban élek.Szeretnék segíteni másoknak is,ha érdekel az én történetem,küld el az email címed privibe és elküldöm.Mindenkinek sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást!Két gyermek édesanyja
Jajj végre valaki....
Sajnálom hogy itt....de legalább van kivel beszélgetni.
Ha van kedved elmondhatod a te , ti történeted , nagyon szívesen meghallgatom.
Sajnálom hogy ebben a témában senki nincs itt.
Szívesen beszélgetnék hasonló helyzetben lévő emberekkel.
:(
Sziasztok.
De rég írtatok ide.
Jár még erre valaki ??
Nagyon durva, hogy hány pár küzd ezzel a problémával. A környezetemben is egyre több pár van, kollegák, barátok között, akik régóta várnak a babára, de nem sikerül. Mondjuk, ahol én tudom, ott általában a nőnek vannak problémái.
Rohamosan terjed a meddőség.
ennyi idő távlatában már hova idegeskedjek?? :))))
MAjd lesz valahogy, olyan még nem volt, h sehogy se lett volna, ugyi :)
Sidney, nagy gratula :) Biztos fent van még, de nekem a 120 perces inzulinom 46 lett, erre mondta 1 doki hogy enyhe IR, kettő, hogy semmi és azon kívül, hogy figyeltem a rendszeres étkezésre bebabásodtam gond nélkül :) Tehát az irány jó, én a helyedben biztos nem tudnék várni tovább... :)
Mikor lesz a következő konzultáció, terhelés...?
kéne! :)
még csak 5-6 kg-t :(
:)
de dili vagy:)
Neked is kéne tanulni?
mennyit fogytál?
igen, tudom:)
de azért vagyok szomorú mert tudom, hogy nem vagyok egy totál buta ember és képes lennék jobb jegyeket is szerezni, csak ne lennég ilyen tunya disznó
semennyit:(
szégyenlem is magam miatta, de ilyen k... lusta vok:(
nagyon szépen alakul az inzulinod, csak így tovább
úgy legyen!!!
Neked meg GRATULA a vizsgákhoz, ügyi vagy, mennyit is tanultál??? Hiába aki penge az penge! :):)
ne viccelj már, dehogy nem
azért mondom, hogy ez annyira de annyira jó eredmény, hogy sokan még mettel sem érnek el ekkora változást
és igen továbbra is légy ilyen kis ügyeske és tartsd a diétát és akkor még lejjebb fog menni
nagyon ügyike vagy édeske:)
gratula az eredményedhez
de azért mondta a doki, hogy a terhelt inzulinod még sok kicsit?
szia
juj de jó
elképesztően sokat javult:)
gyogyit kaptál?
További ajánlott fórumok:
- Egy kis romantika.../szerelmes dalok, versek, regények/
- Szólánc - regénycímekből
- Mondok egy regénycímet! Ki írta?
- Régen valóban adtak almát már hat hetes babáknak is?
- Mi a neve annak a gyógyhatású készítménynek, amit még szopizós babáknak adnak a bélflóra regenerálására? Ha jól tudom por.
- Akik régen jártatok babaúszásra, volt-e problémátok azzal, hogy fennmaradt a búvárreflex?