Döntés? (beszélgetés)
Az oké:))
Lehet szeretni valakit egy életen keresztül,még akkor is ,ha nem a te párod,de nem szabadott volna engedned,hogy ezen érzésed rányomja a bélyegét a mindennapjaidra.....
Gondolom kihagytál jó pár lehetőséget miatta,munkát is találnál máshol,messzebb tőle......
Szóval szeresd ,hisz úgy sem tehetsz mást,de ettől még van egy életed ,amit élned kell ,és nem csak túlélni a napokat.
személyesen mondtad el neki? és csak nézett rád és nem válaszolt semmit?
vagy telefonon, emailben, smsben? csak azért, hogy mi van, ha esetleg nem kapta meg, amit írtál.
és ez mikor volt?
talán igen.
Reménykedtem, hogy hátha...
Akkor viszont a témaindító hsz-t nem értem.
Azt hitted,hogy 2,5 éve megszakadt kapcsolatnak még nincs vége?
Sajnálom. :o(
Lépj tovább, még annyi minden szép vár Rád! Sok sikert!
:o))
Zizi.....:)
Itt nincs segítség:(
nem reagált sehogy.
és köszönöm a segitséget minden válaszolónak!
Oké, akkor csak egy utolsó:
Ebből azt szűröm le, hogy Te próbáltad tisztázni a helyzetet, a pasinak feltártad az érzelmeidet, de ő nem reagált rá pozitívan, vagy lehet, hogy sehogy nem reagált .... ebben az esetben szerintem bármennyire is fáj, zárd le, lépj tovább ....
de késztetett és meg is tettem.
semmit nem értem el vele.
ne haragudjatok, nem tudom részletezni
még mindig nagyon szeretem és nem tudok irni többet
a szeretet
csak ennyi
Nem tudjuk a választ...........
Évu!
Te nem szőke vagy?-DD Upsz...ezt muszáj volt!-:)
nem tudnád leírni a történetet teljesen időrendben az elejétől, hogy valami átfogó képet kapjunk?
a részletek ismerete nélkül csak elhamarkodott tanácsokat lehet adni.
Elkezdenéd az elején ,kissé lassú a felfogásom.
Te elköltöztél az ő városába,hogy együtt éljetek?
Hát, szerintem a hallgatás is egyfajta válasz. Az már a Te dolgod, hogy mit értesz meg belőle.
Valószínűleg nem túl sokan fogják azt írni, hogy érdemes várnod.
Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy továbblépsz!
ő is egyedül van.
nem tudom miért csinálja ezt. Pedig velem akart élni. én feladtam kettőnkért(nem csak értem) (nem vagyok önző) a korábbi munkahelyemet, hogy közelebb legyek végre együtt legyünk.
most pedig itt van. se munkahely (ugyanis itt felmondtak)se ő
Szerintem is felejtsd el és keress mást, vagy legalábbis legyél nyitott egy új és méltó kapcsolatra. Ez a férfi nem ér annyit, hogy miatta gyötrődj... Pontot kell tenni a végére.
Kívánok Neked minden jót!:-)