Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Sziasztok!
Én már lassan 6kg-ot fogyok és nemsokára 8-sal fog kezdődni a kilóim száma.Ami most még öröm számomra!Remélem most utoljára!Addig is minden jót!ÍRJATOK!!!
Igen, meg több helyre is beírta ugyanezt. Bár mostmár komolyan érdekel, h mit reklámoz:D
(de azért mankók vannak..de önmagában nem elég)
aki épp ésszel gondolkodik az tudja hogy nincs csodaszer:D
ha fogyni akar valaki akkor kevesebb kcal és több mozgás, elegendő rost,fehérje, ásványi anyag és vitamin kell
aki ezzel nem tud fogyni az beteg és az már orvosi ügy, más kategoria
Szia Cucicsillag!
Sajnos nem írogatnak ide a fórumba a lányok csak ritkán.Remélem ez megváltozik!!!!Én is fogyogatok 1 hó alatt -4kg.Nekem ez is jó!
Szasztok!én most jöttem vissza a nyaralásból, minusz 2 kg... pedig zabáltunk, de túráztunk is sokat:o)
nem volt kímélő menü, puliszka és társai...
:o)
én ma folyadék napot tartok, kicsit nehezebb hogy itthon vagyok, de legalább nyugodtan főzhetem a teát.
lemondok a nasi napokról. most jött el az ideje. :D
Most olvastam, naplókkal el vagyok maradva, mert hiába csak pár nap, azóta mki tök sokat írt:D
a 64-hez grat:D
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?