CM3 Alginat (beszélgetés)
Sziasztok
Én a cm3 alginatot a www.ebay.de (német ebay)-ről rendelem. 31 euro plusz 10 euro posta. Nálunk is ennyibe került, amíg lehetett kapni. Én 2 csomagjával rendelem, hogy a postával jobban jöjjek ki. (Kb. 70 euro 2 csomag postával)
Egyébbként jól működik, csak 2-3 szemet kell bevenni étkezések helyett és 1 hét alatt szép eredényt lehet elérni vele.
Kedves Mammamija
Megvenném az alginátodat, ha megvan még. Sajnos a cm3 alginatot, már nem forgalmazzák itthon, pedig az király volt.
Várom válaszod.
Merci80
Hellobello
Ma rendeltük meg a CM3 étvágycsökkentő kapszulát. Anyukámmal szeretnénk minimum 10 kg-t leadni. Nekem heti 5 tesim van + tornagép, de valahogy nehezen megy le rólam a felesleg...:( Valószínűleg többet eszem/eszünk, mint amennyit mozgok/mozgunk. Épp ezért reménykedünk ebben a kis csodaszerben, holnap megy el anyukám érte amíg én iskolában vagyok! :) Reméljük hatni fog.
Írhatnátok még tapasztalatokat, minden vélemény számít. Had lelkesedjek be :D :D
Kedves Fórumozók,
Van 2 doboz bontatlan Alginat Plusz tablettám.
Sokat rendeltem, így olcsóbb volt: 2000,-Ft/doboz az ára.
Kedves Fórumozók.
Vennék ilyen kapszulát valakitől, akinek van még eladó.
Köszönettel.
Kedves Fórumozók!
Eladó 3 db bontatlan doboz Alginat Plus fogyasztó tabletta, valamint ajándékként hozzáadok 1 db bontott dobozt, melyből kb. 10 szem hiányzik. A tabletták a hivatalos weboldalon kerültek megrendelésre. 5.000 Ft+postakölségért adnám.
Kedves Monalilla!
Nekem van még 30 db.
Kedves Fórumozók!
Nekem van felesleges 48 db CM3 kapszulám.
Kedves Fórumozók!
4hete szedem,4kilót fogytam.100kg-ról indultam.Alig van étvágyam,ha beveszem,de több fogyást vártam ennyi idő után.Nem adom azért fel/erre költöm a kosztpénzem/
Kedves arvena!
Esetleg időközben sikerült megtudnod a CM3 Alginat összetételét? Ha igen, kérlek, írd meg, én is nagyon keresem. Köszönöm.
Sziasztok 53 heves és többi fórumozó!
Szintén ma kezdem szedni az alginát-ot,kíváncsi vagyok mennyivel tud többet,mint mást "fogyasztó kapszula." 82-ről indulok és 65 a cél. Tájékoztassuk egymást,lehet tényleg ér valamit ez a CM3. :-)
Szép napot fórumozók!
Szisztok!
Nekem van felesleges CM3 94 DB.Két doboz, és egy aktiváló program füzetet is elküldöm hozzá. Akit érdekel keressen meg email: gizella12@gmail.com
Az ára a csomagnak kedvezményesen 11.000 ft
Nekem is van eladó CM3 Alginat, javaslom annak, aki ki szeretné próbálni, most olcsón hozzájuthat, ugyanis 30 darab van - 3 levél, eredeti dobozában, leírásával!
Érdeklődhettek itt priviben, vagy a rigodon78@citromail.hu e-mail címen!
Nekem is van egy doboz eladó CM3 kapszulám!
Érdeklődni a következő e-mail címen lehet:
nemeth.adrienn.1991@gmail.com
Első hét: -1,2 kg
Többet szerettem volna, de ennek is örülök.
Úgy szedem, hogy : 0+2+3