Citrom: a fogyás titka! Szerintetek? (tudásbázis)
Rendben és remélem nem kell sokat várni rá!
Szívesen, majd írd meg, hogy ment!
mindent szabad enni, csak kevesebbet, kb. az addigi adagunk kétharmadát a hízlaló szénhidrátokból. ezek általában fehér színűek: fehér liszt, fehér cukor (szinte minden édességben, édes italokban ez van), fehér kenyér, tészta, rizs, krumpli stb.
ha ezeket csökkented, akkor garantáltan fogyni fogsz.
szerintem ezt félreértetted. a bevitt táplálék szénhidrát szintjén csak te tudsz változtatni. ha már bevitted, az bent van, a citrom nem fogja lejjebb vinni. de az biztos, hogy ha 30%-kal csökkentetd a szénhidrátbevitelt, akkor fogyni fogsz, még citrom se kell hozzá.
Én már 2 napja semmit nem eszem...
Szerintem a fogyás titka: kevesebbet kell enni!
A citrom jó méregtelenítő.
Itt a Hoxán is van már 1 cikk:
[link]
A fogyás titka a stressz is!
dehogy a fogyás titka a citrom:D
Nyilván olvasni sem tud az, ki becsukja a szemét.
Sziasztok,
Hát nem tudom...biztos hatásos azoknál akik életmódot is váltanak mellette,de az ne várjon csodákat aki napi 2500kalóriát is magába töm.
Elkezdtem ma a citrom kúrát, hogy leadjak pár kilót. Ki tart velem?
nem igazán figyelek úgy semmire...tésztafélét nem eszek már pár éve, egyedül az ami olyan meg édességet próbálom kerülni.
Jó is az csak a gyomornak nem!Én csináltam máskor a citromost és almaecetest is azota orvostól órvoshoz járok és szigorú diéta.Enyhén tönkre tették a gyomrom.Hatalmas gyomorsav tltengés és reflux! :(
ok! gratulálok!akkor már visszafelé számolod?eszel melette rendesen?nem vonsz meg semmit?vagy azért odafigyelsz?
10. napom van ma, haladok, fogytam 2 kilót, tele vagyok c vitaminnal:) kirobbanok az energiától :P Sztem hatásos, na és itt az ősz, kell a vitamin...löketnek mindenképp jó és sztem áratani nem ártasz vele, de szívószállal idd!
bocsi!lemaradtam!te,ha elkezdted,hogy haladsz?pedig nagyon szerettem volna veled kezdeni!nem csak munkahelyi problémáim adodtak,de!!!!ami most már a legfontosabb (a másik szerencsére megoldodott)egy hét alatt a leadott keserves 12 kg.-ból(2 hó alatt adtam le)7 vissza jött egy hét alatt(-2 azóta)szóval nagyon elvagyok keskenyedve!más a problémáktól fogy,én mindig hizok!pedig nagyon szerettem volna folytatni veled a fogyimat!bocsi nem jött össze,kezdhetem megint majdnem az elejétől!
én magas inzulin szintel kinlodom egy ideje az endokrinologus doktornő azt mondta hogy ha naponta 2 citrom levét meg iszom,30 százalékkal csökken a bevitt táplálék szénhidrát szintje,tehát igy a citromnak lehet köze a fogyáshoz. ezüst
hetekig ittam a mindennap 2 citrom levet,es en nem vettem eszre, hogy hu de fogytam volna tole..
hat nem is tudom, de a C-vitamin bevitelem, az tuti jo volt :))
igen olvastam, csak rég volt s mivel kíváncsi voltam, ezért rákérdeztem ismét, hátha valaki azóta új tapasztalatokkal büszkélkedhet
Már beszéltünk erről itt, kb 3-4 fórum is erről szól.
Pl.
"Fórum - Öt nap alatt három kilót is fogyhat-Aki citromba harapott"
kinek mi használ:P de tényleg egyénfüggő és ha megindítja a zsír bontását, akkor már az is jó. egyébként én csak a nyáron felszedett 3 kilómat szeretném leadni és gondoltam kipróbálom, majd beszámolok róla.
két jelentős testsúllyal küzdő ismerősömnek ízületi problémára ajánlották a citromkúrát, s én előtte hallottam az Esztergályos c. sztorit. Mondtam is nekik, hogy elvileg fogyni is kellene, meg is örültek a hírnek, de sajnos a végén se az ízületi problémájuk , sem a súlyuk nem csökkent.
,,ha igen akkor miért van ennyi kövér ember?:)
útmutató ezen a lineken:
[link]
lehet vagy biztos? :) én szivesen venném ha velem tartanál :D 1. napom ma volt, még nem maradtál le semmiről!
A fogyás titka szerintem egy jó szigorú Candida-diéta. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki ettől ne fogyott volna legalább pár kilót. Van aki nagyon sokat is, pedig nem akartunk :(
Én mindenkinek tudnám ajánlani, nem csak gombásoknak. A fogyás így garantáltan nem gond, én csontsovány lettem tőle pedig én meg nem akartam fogyni.
Úgyhogy most hízókúrán vagyok...
szia!olvastam egy jó pár éve,hogy Esztergályos Cecilia is ezzel a modszerrel szabadult meg egy pár kg.-tól.1-9db.kel szedni és utána visszafele.én is probáltam már abban az időben ,csak nem volt kitartásom.lehet,hogy most én is belekezdek.(90db. citrom 18 nap alatt!ez igen!utána még a limonádét sem fogom meginni.)na hajrá! (szintén)Ági
Ő kúraszerúen itta, aztán amikor annak vége lett akkor már mindenhez:D
Azthiszem valami kilenc napig emelni kellett aztán megint 9 ig visszafelé...
További ajánlott fórumok: