Bármi történik, elkezd hevesen verni a szívem. Miért? (tudásbázis)
Mesélhetnél Ausztráliáról!! Régen élsz ott?
Isteni lehet!! A McLeod lányai sorozatot imádom.
Olasmi farmok, mellettük kisvárosk, tényleg vannak?
Ott 1000x nyugisabbak,ugye?
Szia,
Most dolgozol?
Egyébként, sztem nincs szükséged orvosra, hanem inkább barátnőre, a sex oldja a feszültséget. :))) Élned kell a saját életedet. Ezek a dolgok majd enyhülnek.
Remélem anyukád nem az a típus, aki mindent jobban tud Nálad.
Ha elnyomnak, az nem jó. Lehet ez egy vészreakció a szervezetedtől.
Amit anyukad mond, van mogotte vmi. Nyilvan O ismer es latja, hgy vmi nem oke.
Artani nem art, ha elmegy, viszont, ha begubozol ennel jobban, egyre xarabb lesz...
Nem volt nekem semmi, odamentem arcidegzsábával, és a beutalót úgy kellett kikönyörögnöm a neurológiára. Valahogy a szívzörejemet is átugrotta a szeme, pedig ott volt a papíromon.
Keresnem kell másik orvost, de nem ismerem milyenek itt a dokik, úgyhogy még körbe kell érdeklődnöm, mert ettől feldobhatom a bakancsot.
ugyanazért, amiért a napi szédülésed is van:
extrém túlsúly, bezártság, unalom,
semmittevés, céltalan élet
Diétázz, mozogj, menj emberek közé, alkoss, dolgozz
Szegény fülész, mikor elővette azt a kis ezüst színű tölcsért, megkérdezte hogy élek-e még...
Nem tudom hogy nézhettem ki :D
Egyébként voltam a fül-orr-gégészeten, minden oké!
Utána pedig a tündi-bündi neurológusnál :))) Szednem kell tovább a gyógyszert, aztán 3 hét múlva találkozunk.
:D
Na nem írok már ide, ez a fórum nem rólam szól, bocsánat :)
Nem olvasod el, amit írok?
Pontosan a vérnyomásmérés dokinál.
Dádá lesz!:)
Pillecukor: van olyan, hogy "fehér köpeny szindróma", ez tök normális, az emberek túlnyomó többsége szorong, ha orvoshoz kell mennie, ennek összetett és logikus okai vannak, sztem nem kell túlpörögni a dolgot. Egy normális pszichológus pedig nem bogyóz be, hanem elbeszélget veled és rávezet arra az útra, ami a szorongásod oldásához vezet(het).
zspkiii: szerintem keress fel egy pszichológust. Ha másfél éve a szobádba zárva éled az életed, szorongásos tüneteid vannak, valószínűleg ezek nem fognak maguktól megoldódni és a fórumaidból úgy tűnik, ez már téged is egyre jobban zavar.
Jobbulást és minden jót!
Ha a rendelő miatt van, az még nem gond.
dokinőmegméri a vérnyomásom, és azt mondja: ez otthon 120/70 lenne, csak itt ennyi. De igaza van.
Vannak még olyanjaim, hogy ha elmegyek bárhova állandóan járnom kell vizeletet üríteni, hidegek a kezeim, szinte mindig erősen dobog a szívem stb..
Anyum szerint poszichiáterhez kellene mennem, mert emiatt dolgozni sem tudok menni stb.. :-/
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Mi történik velünk emberek?