Babysitter (beszélgetés)
Sziasztok,
Babysittert keresek a 11. kerületben 3 éves kisfiam mellé hetente pár órára.
Tudtok ajánlani esetleg valakit?
Köszi!
Sziasztok!
Januártól keresek egy egy gyerekes családot, akik babysittert keresnek. 16 éves korom óta vigyázok gyerekekre ( most 33 vagyok) és van egy 6 éves kisfiam. Voltam dajka, babysitter, anyuka, játszópajtás....
Szeretem az időt éretlmesen tölteni a kicsikkel, színezés, rajzolás, kreatívkodás, séta, együtt kitalálni ötletes dolgokat (pl. káposztasüni,tejfölöspohárból cica stb ...)
vagy anyunak ajándékot készíteni :)
Ha ilyen embert keresel vagy ismersz valakit, aki babysittert keres, kérlek keress meg itt...
Szép napot mindenkinek :)
Köszönöm :)
Adrienn
Kedves Szülők!
Én egy csecsemőgondozó 23éves nő vagyok aki Pécsett keres babysitter állást,állandó.
"éves bölcsődei tapasztalattal ahol naponta 14 fős gyerekcsoportra vigyáztam.Az órabérem 800ft.
Írjon bizalommal.
Sziasztok!
Február közepétől gyermekvigyázatot vállalok. Óvónői végzettségem van, 7 éven keresztül dolgoztam óvodában, és voltam baby-sitter újszülött mellett is.
Vállalom a gyermekeket 0-tól 14 évig, hétköznap egész nap, megbeszélés szerint néha hétvégén is, akár csak pár órára is.
Neten nézelődtem, de úgy gondolom, hogy felesleges... A jó állásokat úgyis csak protekció és ismerős által lehet kifogni. Ezért inkább mindenkitől kérdezősködöm! :) Hátha...
Nagyon fura, mert 5 éve bankban dolgozom és teljesen mást szeretnék csinálni. Sokan cserélnének Velem és úgy gondolják, hogy becsüljem meg ez az állát, de Én gyűlölöm. Túl sok a felszínes, önérdekű, mindenkin átgázoló, többnek mutató ember! Konzervatívak, túl hivatalosak, mindig mindenen görcsölnek... Áááá, Én nem ilyen vagyok!
Írtam hogy tisztelet a kivételnek!!!!!
Nekem nincs jó tapasztalatom...Ennyi.Ezen nem is kell senkinek sem felhúznia magát.Hisz mindenkinek meg lehet a saját véleménye.Nem?
Ok aláírom hogy más!!
De sajnos a mai világban már nem szent a család csak az önös érdek.....:(
Sajnálom hogy így felhúztad magad az írásomon és ha te soha nem tettél semmi rosszat akkor miért is vetted magadra????
Lehet neked is van egy kis titkod amit szégyelsz???
Konkrétan az én férjemmel egy babysitter kezdett ki és még azután is próbálkozott miután meg lett neki mondva hogy nincs esélye.De nem én vagyok az egyetlen aki így járt.Bocs ha általánosítok és tisztelet a kivételnek de valljuk be hogy a sztárvilágban is látszik hogy sok köztük a lotyó.
De nem is kell olyan messzire menni.
Azért zártam ki, mert nagyon kikészül tőle az ember... 10-12 órás aktív munka, éjszakázás, hülye nyomulós (részeg) pasik, Én nem bírnám!
Inkább valami nyugisabbra vágynék... Szivesen dolgoznék szoláriumban vagy akár recepciós is lennék. Szinte mindegy, csak ne legyen szellemi munka. (elég a fősuli miatt tanulnom! :((
A legjobb helyzetben vagy akkor!:)
Irigylésre méltó!:P
Hozzám ennyire nem ragaszkodik a kiscsávóm, de a szülők meg a nagymama mindig mondják, hogy szokott emlegetni, és hogy mennyire szeretnek a gyerekek (3 van, a legkisebbre vigyázok néha, a többiekkel csak beszélgetek, vagy házit csinálok). De hogy ebből mi igaz!?:D
Ha én bébiszittert keresnék, engem sem érdekelne, hogy van-e végzettsége, de sokan kérik. Nekem az lenne a legfontosabb, hogy a gyerkőcöm mit szól hozzá..és az kiderül az első 20 percben. A szülőknek is azt szoktam mondani, hogy majd eldönti a kicsi:))
Az egyik családnál volt egy ilyen helyzet...kerestek bébiszittert, de úgy voltak vele, hogy a gyerek úgy sem fogad el senkit, nagyon macera szegény:)..elhívtak ismerkedni. 2 perc után hozzámbújt és el sem akart engedni:DD annyira édes volt..azóta is tart a szerelem:D
Én nem is értek egyet ezzel az okleveles bébiszitterkedéssel. Minek róla papír? Ha szereted a gyerekeket, papír ide vagy oda, úgyis észreveszik.
Én közvetítőkről egyébként eddig nem is hallottam!
Limcsy...marha jó az az 1500-as órabér! oO
Mézike, a felszolgálóhoz, pultoshoz, eladóhoz is kell vendéglátós szakma, nem? Én pont ezért tettem le róluk. Semmi képesítésem nincsen.:(
Sziasztok!
Annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy szerintem csak szerencse kell ahhoz, hogy találj családot :)) 4 évvel ezelőtt kezdtem el bébiszitterkedni, azóta folyamatosan van család akinél dolgozom. Az egyiket úgy találtam, hogy befizettem egy közvetítőirodába 33 ezer forintot, hetente 2x kellett telefonálnom címekért. 3 évig voltam ennél a családnál heti 3x7 órát ikerbabákkal 100 ezer forintot fizettek. A másik családnak a barátnőm ajánlott, náluk is kb. 4 éve vagyok óránként 1500 forintot fizetnek. Házimunkát egy helyen sem kellett végeznem, de alvásidőben szívesen besegít az ember szerintem.
Jelenleg 3 hete keresgélek én is családot nagy intenzitással. Iszonyat!! Feladtam vagy 4 hirdetést....semmi, írtam 15 levelet...semmi válasz. Szerintem tele van a net közvetítőirodákkal, akik ugyebár nem kevés pénzt kérnek...igaz nekem bejött anno, de az az anyuka sem fordult közvetítőhöz ám, csak feladott valahol egy hirdetést, amit a közvetítő leszedett és nekem kiadta. Szóval már feladtam a keresést vagy megtalál a család engem vagy maradok a fenekemen:))