Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők (beszélgetés)
Sziasztok!
Boldog szülinapot a picúroknak :)
Nekünk most volt 6 hónapos 25-én (karácsonykor lesz kereken 7😍❤️), és előtte 2 héttel jött meg az első mensim szülés óta. 27-én mikor mentem vizsgálatra meg rákszűrésre, domináns tüszőt látott jobb oldalt. Mi még 2 óránként kelünk éjszaka, nappal 3 óránként szopizik (tízórai van kiváltva), éjszaka meg amennyi belefér 🤣 Szóval cicikirálynőm van és mégis rendesen jött meg és ért is meg tüsző 🥰 Sok sikert a kistesóhoz :)
Jajj olyan cukik mikor beindulnak! Nálunk onnantól hogy tett pár lépést, szinte egy hét alatt átváltott arra, hogy már ahová csak tud járva közlekedik. :) mi is nagyon várjuk a karácsonyt! Előre is boldog szülinapot a picúrnak!
Nekem már fèléve rendszeresen időre megjön. Voltam ultrahangon ott nem sok biztosat tudott mondani a doki mert menstruáció után voltam, azt mondta lehet amiatt ilyen picik a petesejtek még, de volt egy picivel nagyobb azt mondta na az lehet majd meg fog érni, de azért ne remènykedjek amíg este is cicizik a gyerek. Amúgy már egyre szebben eszik normális kaját, de most úgy látom előbb fogja elhagyni a nappali cicit ha ráhagyom mint az éjszakait. Na majd meglátjuk hogy alakul.
Ti hogy boldogultok a hozzátàplàlással?
Szia!Boldog szülinapot a picinek 😊!Nekem szoptatás mellett nem jött össze a tesó,de ciklusom sem volt abszolút.Miután abbahagytam,újra beindult minden és össze is jött.Szerintem ha már megjött és rendszeres is,akkor jobb esélyek vannak 😊.Drukkolok nektek 😊!
Mi is jól vagyunk,kb. 3 hét múlva nálunk is szülinapja lesz a picinek 😊.Olyan kis ügyes már,szerintem lassan elkezd majd járni is,már próbálgatja néha az egyensúlyát 😊.Imádom 🥰.A tesóval is egyre jobban kijönnek szerencsére 😊.
Én idén extrán várom a karácsonyt,mivel tavaly végig a kórházban voltam már,úgyhogy hamar hangulatba kerültem idén 😊.Meg ugye a pici szülinapjára is nagyon készülünk 29-én 😊😊.
Mi szeptemberben voltunk,így a virágzás kimaradt.Cserébe volt tájfun és eső 🤣.De így is élmény volt 😊.
És mikor tervezel először tesztelni?Milyen tesztet fogsz használni?Nekem az X-Epil jött be,az mindig pontosan mutatta.
Igen,imádom a japán kultúrát,nagy álmom volt eljutni oda még a gyerekvállalás előtt 😊.Tokióban,Kiotóban,Himejiben és Hiroshimában voltunk,de megfogadtuk,hogy visszamegyünk 15 év múlva a gyerekekkel (már csak 11 van vissza 😅).Nagyon pozitív élmény volt 😊.
Nekem nem volt beágyazódásos vérzésem egyszer sem.Biztosat csak a teszt fog mutatni szerintem.Mikorra nem várod?
A kisfiam az első próbálkozós hónapban fogant,nyaralni voltunk Japánban,szóval neki jó kis története van 😊.Hogy őszinte legyek,nem számítottam rá,hogy ilyen hamar sikerül,így nem is voltam rápörögve még annyira a dologra,nála nem emlékszek semmi különösre,csak hogy nem jött meg időben,pedig nekem elég pontos szokott lenni.
A kislányomnál más volt,ott aggasztott ez a szoptatás miatti hormonális változás.De amint helyreállt minden,össze is jött.Nála már jobban figyeltem a testem reakcióit,lh tesztet csináltam kíváncsiságból,de érezni is szoktam a peteérést,a teszt is úgy mutatta,ahogy éreztem.
Tünetekből volt ez a hidegrázós érzésem,meg valahogy tudtam,hogy sikerült,nem úgy éreztem magam,mint amikor meg fog jönni.Lehet,hogy amiatt is tudtam egyértelműbben,mert már voltam egyszer terhes és a testem emlékezett rá,hogy milyen volt.A második babánál előbb is éreztem például a magzatmozgásokat is,mert már tudtam,mit kell érezni 😊.
Köszönöm 😊!
Én nem vezettem hőgörbét,szerencsére viszonylag hamar összejöttek a babáim 😊.A kislányomnál volt picit nehezebb,mert a szoptatás bekavart nálam,nem volt ciklusom,amíg abba nem hagytam a kisfiammal.De utána hamar összejött szerencsére a pici 😊.Addig nem láttam értelmét mérni,amíg a hormonjaim nem voltak rendben,utána pedig elsőre összejött.De emlékszem,hogy mikor sikerült a kislányommal teherbe esni,rázott a hideg folyton a ciklus vége felé,rendesen éreztem,hogy magasabban van a hőm.
Drukkolok neked nagyon 😊!Majd írj még,hogy mi a helyzet.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- 2010. július - Babaprojekt indul!
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Ki próbálkozik novemberben teherbeeséssel?
- Miómát találtak a méhemnél. A teherbeesés érdekében az eltávolítása után mennyi idővel, mikor próbálkozhatunk újra?