Ajándék 13 évesnek (beszélgetés)
Én ezt vennék: fiatalos parfüm, karkötőt(de csak bizsut!), smink készlet, vásárlási utalvány egy divat üzletből, stb
Sajnos észre kell vennünk hogy a mai 13 éves lányok már nem olyanok mint mi voltunk, már a divat és a pasik érdeklik őket...:S
Ha olvasni nem szeret a könyv szerintem nem jó, de vaalami újság előfizetés jó lehet, és így is olvas valamit. A lányom imádja az öszes drága női magazint.
Amúgy nálunk a smink, körömlakk, parfüm mindig bejön.
Ruha, táska csak akkor, ha nagyon ismered az ízlését, én már zoknit se merek nélküle venni.
A közös program is nyerő, ha találsz olyat ami érdekli.
koncertre jegy, vagy fesztiválra jegy, bérlet, új telefon, ahhoz kellékek (ahogy előttem is írták), fényképezőgép, mp4, ékszer, ruha.. én is kb csak ezeket tudom újra leírni.
Szerintem a legjobb egy érdekes program lenne..
ékszer, táska, ruhaféle, telefonhoz akármi kiegészítő (tok, memóriakártya...), parfüm
Esetleg valami élmény (vidámpark, mozi, állatkert, bobozás, canopy....)
Kreatívkodni nem szeret?
Vagy mit szeret a gépen kívül?
Sziasztok!Van valakinek ötlete 13 éves lánynak mit vehetnénk szülinapjára?Már másfél hete törjük a fejünket a feleségemmel,de semmi okos nem jön elő.Olvasni nem szeret,neten lóg ha van ideje.
Számítógép stb megvan,zenegép nem lesz/mert akkor inkább magamnak koporsót/
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- 2 évesnek ajándékot? ÁÁÁ!!! Segítsetek! Az egyik játék már túl babás neki, a másikból mindjárt kinő, a harmadikhoz túl kicsi, egy őrület!!!
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?
- Van értelme szerszámpadot venni egy 3,5 évesnek ajándékba, ha őt csak az autók érdeklik? Megismertetni más játékkal is, emiatt gondolnám.
- Ajándék 2 évesnek