A Motel c. film - vélemények? (beszélgetés)
Állat:-)Hátborzongató.
Szerintem ez a valóságban is megtörténhet akár...amilyen beteg világban élünk.
Akkor legalább nem vagyok egyedül!! :)
Én teljes undor nélkül végig tudom nézni akármelyiket!! :) Pasim nagy horror bolond :D, úgyhogy belevitt a "rosszba" :):) Van itthon most vagy 800 film aminek még sztem a felét se láttam, de szép sorba pótolom :)
De amúgy hiába elnézem az öldöklős véres filmeket, de a favourite akkor is rejtélyes :D
Igyekszem minél hamarabb megnézni és beszámolni :D
Igen, én is imádom az ilyen filmeket, de úgy tûnik csak nekünk van ilyen elborult ízlésünk! :D
Ha ajánlhatok egy filmet: nagy kedvencem, a címe Maradj!
Nem öldöklôs vagy véres, viszont nagyon jó színészek játszanak benne, jó a sztori, és a végén mikor azt hiszed érted a sztorit, csak pislogsz, hogy akkor most mi van??? Imádom, már vagy 5-ször láttam!
Nekem tetszett a Motel.... Azon se lennék meglepve, ha a valóságban is lennének ennyire beteg emberek!!!
Huu az 1408 nekem nagyon tetszett :D:D Nem rég néztem meg!
Tegnap a Bíbor folyók 2-őt néztem előtte meg az egyet! Nagyon szeretem az ilyen nyomozós filmeket :D Tiszta rejtély :D
Egyszer véletlenül rossz jegyet adtak nekünk a moziban, mi meg meg sem néztük, és arra ültünk be..Szerencsére nagyon gyorsan észbe kaptunk, és kijöttünk róla.
Szerintem egy idióta gusztustalan hülyeség, nem is értem, miért van ilyen filmekre szüksége az embereknek?!
Imádom, az egyik kedvencem!
Ha már beteg film akkor 1408 szerintem!
hoppá, én a magyar filmre asszociáltam! a Tarantinót nem láttam, de az biztos jobb! :)
nem volt egy magyar film, Motel címmel? vagy az csak egy rossz álom volt? :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a "Titok" cimű filmről?
- Szeretitek az Éhezők Viadala című filmet/könyvet? Mi a véleményetek róla?
- Mi a véleményetek Julio Peňa színészről, aki Ares Hidalgot játssza Az ablakomon át című filmben?
- Verdák 2 . Mi a véleményetek, tényleg olyan, mint egy akciófilm felnőtteknek, csak mese verzióban?
- Mi a véleményetek Louise L. Hay: Éld az életed című filmjében elhangzott gondolatokról?