2012-es babák (beszélgetés)
Megnéztem a képet, nagyon jó, és már milyen szépen látszik!!!
Már én is nagyon várom, hogy megkapjam a 12. hetit és minden rendben legyen!
Nekem Dr. Jerger András, az ÁEK-ban fogok szülni.
Nekem sem látszik még, bár én néha már mintha látnám a hasamon, de inkább szeretném már látni és ezért bebeszélem, hogy látszik. :)
Nekem 2. baba, a fiam szeptemberben lesz 3 éves. Már nagyon várja a kis tesót, fiút akar. :) Én kislányt. Állandóan kérdezgeti, hogy mit fog majd csinálni és ő mit fog neki segíteni, hogy fogja megvigasztalni, ha sír, nagyon aranyos. :)
Én voltam vérvételen, vizelet vizsgálaton, és egy uh-n. Hétfőn megyek vissza a dokihoz, de ott nincs uh, csak az Sztk-ban, a 12. héten.
Te magánrendelésre jársz? Mennyibe kerül és a szülés?
Sziasztok
Igen név szerint Nekem Dr. Fekete Károly Dél Pestiben fogok szülni. A tegnapi volt a 2.ultrahang és minden rendben volt.Igen első baba én már látom de még nem feltűnő mivel vékony vagyok. teszek fel képet róla :)Wanita77 neked is első? te milyen vizs. voltál eddig?
Hogy érted, hogy ki a dokink, név szerint kérdezed?
De jó neked, hogy már a 12. hétben vagy, már én is várom, hogy ott tartsak. Hogyhogy csak vérvételen és védőnőnél voltál, hány uh-n voltál eddig? Én még csak egyen, legközelebb a 12. heti lesz, remélem jók lesznek az eredmények.
Neked látszik már a hasad? Első baba?
Sziasztok
nektek ki a dokitok? Én ma voltak orvosnál 2. vizsgálat 12 hetes minden rendben van nála eredmények is jók. Én úgy tudtam meg,h májusban nagyon álmos és fáradt voltam elmentem házi dokihoz azt mondta, nyári meleg és nem jött meg időben csináltam egy tesztet és lám itt van. Én csak vérvételen voltam eddig meg védőnőnél. Én hányós voltam 2 naponta de már jobban vagyunk. Gratulálok poci lakókhoz a többieknek is. Próbálok vissza olvasni :)))
Sziasztok
igen 10 hetesen megyek, már 3 hét sincs.)
Nagyon várom, de mennem kéne a terhesgondozóba.
Én csodálkozom amikor a kismamik azért imádkoznak, hogy hányni akarnak:)
Én abszolút nem vágyom rá:)
És az sem garancia semmire.
Semmi extra, elég fáradt vagyok és könnyen elbőgöm magam butaságokon:)
De semmi más:)
Mikor álltok neki?
szia
Iszonyú fáradtan, s Te?
Nem hinném, hogy jó ötlet az erőltetés, inkább csak csipegetni ezt azt és ha ennyire nem tudsz majd enni akkor mindenképpen kell a terhesvitamin.
Én hála Istennek tudok enni, most is sült szalonát ettem ecetes almapaprikával:) aztán meg 1 körtét is benyomtam és egy 3in1 kávét. Szóval enni tudok, de persze néha van, hogy forog a gyomrom. Főleg ha éhes vagyok vagy tele zabáltam magam.
Mármint, hogy nőtt e valamit?
Szerintünk egyértelműen:) Apa is észre vette már. De lehet a sok kajától van ez, bár a súlyom nem változott.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Kinek milyen volt a 2012-es év?
- Az első félmaratonom a 2012-es NIKE
- Mikor jelenik meg a 2012-es felvételi tájékoztatós könyv?
- Új (babának csináltatott) személyi igazolvány mennyi idő alatt jön meg? 2012-es tapasztalatok?
- A 2012-es családi adókedvezmény utólag is érvényesíthető. Pl. 2013-ban adóbevalláskor?