2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Sziasztok!
Sziasztok lanyok!Igen en is bucsuzom ettol a forumtol!
Boldog ujevet nektek! Es legyen nektek is bababan gazdag es sokkal sikeresebb a 2010-es ev!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok! Búcsúzom 2009-től, így ettől a fórumtól is! Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
BUÉK mindekinek!
Ma van az utolsó napja, hogy ehez a fórumhoz hozzászólok. Holnap már 2010-et írunk. Remélem azért néha még összeakadunk vhol itt a Hoxán belül.
Sziasztok lányok!
Kívánok mindannyiótoknak nagyon boldog új évet, és azt, hogy akinél még nem kopogtatott a gólya, minél hamarabb kopogtasson! :)
B.Ú.É.K. 2010!
Mindannyiótoknak BUÉK és babákban gazdagat!!!
Nem ne aggodj, az eroltetes nem menne amugy sem... :)
De ha nm kívánod nem kell csak én ezt hallottam, hogy állítólag segít. Le ne erőltesd nekem, és aztán rossz legyen!!!
Meg a munkahelyen vagyok...nincs lehetosegem limonadera sajnos, de az alegnagyobb baj, h a gyomrom sajnos allandoan savas, igy mar csak a sima viz megy le....De a gyombert meg a limonadet megprobalom meg.
Na a limonádét megpróbáltad?
A beszed szintjen meg nem vagyok rosszul. Ha latom,vagy a szagat erzem, az szar...Meg amugy ezeket nem ettem mostansag, ezert ezek nem kavarnak fel, azzal van sajna a baj, amit mar megettem, mert az tobbet nem megy le...
Holnap főzök. Csinálunk nyuval megint egy nagy fazék töltött káposztát...csülköt és hurkát-kolbászt sütünk.
De kajáról nem is beszélek, nem akarom, hogy Zizooo rosszul legyél!!!
Jól vagyunk köszi. A párom pedig tegnap ment vissza:(((
Mgagi Vera jol van? Parod elment megint?
Pihenj is sokat! Holnap ne is tanulj, hiszen szilveszter lesz megiscsak!
Igazad van. Pihend is ki magad.
dehogy készülök...majd sztem holnap...vagy akkor sem...2-3-4-én biztosan!
Semmi különös. Kihasználom az utolsó nap szabimat. Holnap már dolgozom.
Szia!
Mi újság? Készülsz a vizsgára?
Meg van. Már beszéltem vele.
Viki merre van? Nagyon el van tunve!
és a limonádét próbáltad már??? Állítólag az is jó...
Volt cola, meg tonic, meg sprite, meg mirinda, meg fanta...pont kinley nem...ez az en szerencsem...
még kinley sem? pedig az olyan amcsi cucc...
NEm volt semmi gyomberes cucc a boltban ahol voltunk...
_A gyömbéres cuccokat próbáltad már????
Igen reggel...rogton felkeles utan...
JA ja!!! Ma is volt már hányás?
Mas nem marad, mint hogy remenykedunk. :)
További ajánlott fórumok: