Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
zsuzsa épp tegnap írtam, hogy az 600 kcal :D mmint a gyros :))
kismanó köszi h kiszámoltad, lényeg a lényeg, hogy nem ehetek egy falatot sem :DDD
ha egy tojást feltörök,beteszem mikróba hőálló edénybe és rántottát csinálok belőle (szoktuk így,gyorsabb, nem kell hozzá olaj/zsír), az vajon hány kcal? simán egy tojásnak kell számolni nem?:D
meg cukorborsó főzelék lesz mellé, ha lesz a boltban cukorborsó...ha beírom majd h miből mennyit használtam, kiszámoljuk, hogy mennyit ehetek belőle hogy 300 kcal jöjjön ki?:) majd írom ha eljutok oda...
sziasztok! újra ott, teljes erőbedobással. remélem minden rendben, majd viszaolvasok.
én sajnos 4 napos krakkóri kirándulás után +2 kilóval állok :(
Az attól van szerintem, Nekem most még ebben a 2 hétben nem volt. De biztos lesz.
Azért vagyok bajban, mert a kcal az nagyjából annyi, amennyit ehetek, a CH-m viszont kevés. De ha többet akarok enni, az több kcal-t is jelent. Lehet, több gyümi kéne, az sok CH, de kevés kcal.
gratulálok yakoka, ügyes vagy :) az alakreform bizony kemény...hnap lehet én is bepróbálkozom vele:)
olyan éééééééhes vagyok öcséééém:D
viszont ha valaki itt ügyesebb...nem tudom mennyi kalória 1 szelet süti amit kaptunk...van benne:
1 doboz kefír
1 doboz tejföl
6 tojás
1 pohár étolaj
2 pohár cukor
4 pohár liszt
negyed kg túró
csak úgy kb mennyi egy szelet...30 szelet lett belőle...
gondolom baromi sok kalória :D
elvileg 160 grammot lehet maximum, hogy fogyj.:)
én ma, amikor nem bírtam, 1 deci tejet ittam és 15 grammnyi csokis pelyhet. nagyon finom volt!!!! és elmúlt a szédülésem, tök jól éreztem magam, és 90 kalória volt:))
amúgy tök fini salit csináltam, répa, hagyma, paradicsom,szép kis adag lett,jól fogok lakni, plusz szelek bele virslit, és 280ból megvan a vacsim:)
így ma 1225el zárom a napot!:)
és futottam 20 percet is!:)
Halihó!
Az emelt kalória adagom örömére, kókuszos muffint sütök, kiszámoltam, egy db. 220kcal. Régen megettem 3-4-(5) darabot is. Mennyi felesleges kalóriát nyomunk magunkba! :-(
Ma csak egyet lehet, pedig nagyon fini.
Egyébként most felfalnék egy zsák édességet.
Nektek is vannak ilyen rohamaitok? Lehet, hogy kevés szénhidrátot eszek?
Ti mennyit szoktatok naponta?
Sziasztok!
Én is így fogyózom most két hete, csatlakoznék. Eddig csak sutyiban olvastalak Titeket. :-)
Anett: Van olyan a neten (oldal) ahol készételek kalóriaértéke van megadva. Amúgy meg szerintem úgysem szabad túlzásba esni, ha megeszel egy kis tányérral, abból baj nem lehet. :-)
Leléptem Csajok, Puszi Nektek!!! :)
KITARTÁS!!!
Saccolni kell :)
Anyát megkérdezed, hogy miből mennyit tett bele (kb.) és szemmel leosztod.
kb 220 lesz egy darab :)) én pont tegnap ettem:D
jajj, én olyan gondban vok hogy nem fogom tudni kiszámolni a főtt kaják értékét..nemtom hogy kell...pl ha anya főz egy főzeléket, nem tudom, hogy számolom ki, mennyit ehetek...:/
100 g termékben xY Kcal
ilyesmi feliratot keress :)
Azt modják az okosok, hogy 20 kilónként 1 liter víz/nap, melegben plusz folyadék! Szóval, egy 60 kilósnak 3 lityó... MINIMUM! :)
Fórum elején van egy egyenlet, írd be az adataidat (életkor, ilyesmi) és a végeredmény ALATT egyél naponta (kalóriában) és fogsz fogyni! :) Nem bonyolult, csak becsületesen kell számolni! :)
Nem ismerem konkrétan az Update1-es termékeket, mi kalóriákat számolunk. DE a két módszert összehozva biztos csak jó sülhet ki. :)
1200 kalóriával már simán lehet fogyni. De az update 1es termékekben is van kalória ugyanúgy, szóval két pofára nem lehet tömni őket :)
2-3 liter víz elég sztem
RENGETEG éhezős órák, napok... hogy majd attól lefogyok. Plusz azok a diéták, amik ezeket írják elő... :S SEMMI ÉRTELME!!!
Bogyó: vettem anno Magyarországon tiltott tablettákat (Amcsiban extra túlsúlyos emberek szedik) ami a központi idegrendszerre hat azzal, hogy a tudatoddal azt diktáltatja, nem vagy éhes...
Totál idióta voltam... naponta elindult az orrom vére, pörögtem, aludni alig aludtam... egy pici pontot néztem majdnem egész éjszaka, alig pislogtam...
Durva :S
Így utólag belegondolva idióta voltam... soha nem vennék magamhoz ilyesmit.
Lefogytam vele 2 kilót (1 hónap alatt) és visszahíztam 5-öt. :)
szia zsuzsa :)
én meg pécsről vagyok.:)
böbusz írtad, h mennyi idióta kínszenvedés fogyit kipróbáltál már...miket például?
Kis éjjeli bagoly... :)
PUSZIKA!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!