Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
A zabkorpa sem túl olcsó... Legalábbis én úgy számoltam hogy a liszttel egy árban van. Én múltkor megvettem 2 cs zsemlemorzsát úgy hogy fél áron adták mert aznap járt le a szavija, de azt mondta az eladónő hogy vigyem nyugodtam semmi bajom nem lesz, ő is használja egyébként.
:D Ciki vagy nem megvettem, mert most bármit megteszek hogy lefogyjak! :D
én nem veszem mega zsemlemorzsát, 1000 Ft egy csomag!!! Horror, inkább zabkorpát használok, igaz kicsit figyelni kell, mert hamar megpirul, de ma csinaltam igy rántott csirkecombot és tok jo let. kicsit ropogosabb.
Hajrá, nekem is csak megszokás kérdése volt, meg az hogy várni, amikor a kuzdelem meghozza az eredményt.
Van egy másik recept is, de ez nem tudom milyen:
50 dkg liszt, 5 kanál olaj, 3dl langyos víz, só, 4 dkg élesztő
Ezek Anyukám receptjei, de update-eljük őket! :D
Csinált nekem Rákóczi túróst múltkorában hmmmmm, nagyon jól sikerült!
És nagyon jó a Norbis zsemlemorzsa is, imádom a rántott karfiolt! :D
Nekem kicsit nehezen indult az életmódváltás mert vegetáriánus vagyok és imádom a tésztákat, kenyeret! De egyre jobban belejövök!!
Szóval! 40 dkg liszt, 2dl tej, 1dl langyos víz, 2ek olaj, 2dkg élesztő, só, cukor(ebből 1-2 kanállal ír, de én próbáltam cukor nélkül felfuttatni az élesztőt a tejben és nem sikerült úgyhogy egy csipetet engedélyeztem magamnak)
Ez elég nagy adag úgyhogy csak a felét mérem, és úgy is két közepes kör alakú pizzára elég, én nagyon vékonyra szeretem nyújtani. Erre knorr bolognai szószt szoktam kutyulni, bár szomorúan láttam a 4esek között, így lehet veszek Norbis ketchupot... :S De ne legyünk szigorúak! Így is fogytam! :D
Jaj és persze kettőt nem bírok egyszerre felfalni úgyhogy a másik adagot zacskóban elteszem hűtőbe és később újra hagyom meleg helyen megkelni.
Húú, képzeld én is úgy szoktam sütni a palacsintát! :D Reggel korán, és valamikor egész nap azon élek!
De egyszer mikor elfogyott a p.liszt akkor csináltam sütilisztből és fincsibb volt! Meek a receptért!
A sütiliszt az nem rossz szerintem, én a palacsintaliszten érzek borzasztó utóízt ha palacsintához használom, de nokedlinek jó, úgy nem érzem. A csodalisztet próbáltátok már?
Ja és a kenyérlisztből pizzát szoktam sütni! :D
mindig van egy üveggel behűtve, de mostanában nem járok rá :DDDDDDDDDD
nyilvános mérlegelő? kiakadna a mérlegelő :DDD
tyűűű :)))
nekem is :-DDDD
Az elso 3 kilo még mindig? Nincs nyilvanos mérlegelod :-)
Most lattam az Aperolos szavazasod. A valaszom. Aperitivnek az egyik kedvencem, pezsgovel és szodavizzel, szelet narancs bele, és johet barmikor.
Bocsi az Update OFF miatt :-)
Sziasztok! Ti fogytok az update-tel? Én kb 1 hónapja csinálom, sajna nem jó a mérlegünk, de a ruháim alapján bíztató a dolog...
Én megveszem a Norbi-lisztet, nem zabkorpázok már, mert kiszámoltam hogy árban kb ugyanannyi, és nagyon jó! :D