Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Szia!
Best of Alekinnyó volt ma. A legjobb pillanatokat próbálták összeszedni a 16 lánnyal való találkozástól egészen az utolsó 2 játékos álomrandijáig. Balázzsal volt olyan beszélgetős műsora,de baromira unalmas volt :(
sziasztok
Operában voltam, mi volt ma?
Akkor még nem gondoltam erre. Ja és még megkérdezte,hogy milyen külföldi országokban jártam az előző 1 évben. Mondtam hol jártam,ekkor megkérdezte,hogy jártam-e a tengeren túlon.
A válaszom: Szponzor hiányában elmaradt..... Mostanában gondolatban utazok,Kisbértől Nagybajomig szoktam eljutni :DDDDD
Hallottam bizony :)
Véradáson voltam és az aszisztens nő kérdezte a súlyomat,amikor közöltem,hogy a jó bika és a rendes ember 100 kilónál kezdődik gúnyosan megjegyezte: "Nem osztom a véleményét..." Mire én: "szar lehet magának...." :DDDD
Bele is bökte a tűt az ujjamba.... :(((
Egy férfi 100kg alatt csak karácsonyfadísz.
Hallottad már ezt???:DDDDD
:)
de jó, hogy leírtad, mert tovább már nem jutott eszembe
Ennél még BL is jobb lesz.
Még Kassai Viktort megskubizom.
én is, úgyhogy akkor folytatom:
...ó, ezt a vágyam nem érti senki,
se gyerek, se nő és se férfi...!!!!!:D
sebaj:)
de azért ismered a híres egyfejűt nem?:D (Süsü a sárkány)
Szerintem nem lenne köszönet abban,ha lepkeként bárkire is rászállnék... 100 kiló vagyok :)))
1 mázsa gyönyör... :DDDDD
most erről eszembe jutott, hogy nem vettem a mérlegbe elemet
napi szinten ráugrálok, szegény kiportyant
..rám szállnának szépen a lepkék.
Pici szívem vélük dobognaaa...,
Nem lennék ilyen nagy otrombaaaa....:D
Az biztos!
Mondjuk én sem aludnék rózsa szirmokon:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?