Lefogytam 42 kg-ot, de hogy bírtam magam rávenni? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lefogytam 42 kg-ot, de hogy bírtam magam rávenni?
Ki van tagulva a gyomrod! Turelem,majd visszamegy a helyere :DDD
Nem panikolni,Etiopiaban sem halnak bele ,napokat eheznek! Akkor te meg plane kibirod,hiszen ehetsz :D
Dehogynem normális!
Mit eszegetsz Drága egész nap?
Lehet olyanokat, ami hirtelen megdobja az inzulinszinted.
Halleluljaaaa!!!!!
Akkor mégsem vagyok reménytelen:DDDDDD!!!!!
Az éhezés az nem megy sajna már most is olyan éhes vagyok hogy na, ma nemtom mi van de egésznap csak azt veszem észre hogy már megint éhes vagyok ez tuti nem normális ehhhh!
Én is gratulálok a nagy fogyáshoz:)
Éppen ma rendeztem a szekrényemben a nyári ruhákat, és siránkoztam, hogy mindegyikben dagadok, vagy rám sem jön. Holnaptól terveztem valamilyen diétát, de most hogy rátaláltam erre a cikkre, már ma kihagyom a vacsit, és én is betartom azt hogy 6 után nem eszem. 84 kg vagyok, 74 kilót tűztem ki célul, merthogy úgysem tudok többet, pedig régen 58 kg voltam. De ezt a cikket olvasva, eltökéltem magam, hogy nem állok meg a 74 kilónál. Remélem sikerül is :)
Tok igazad van,nem egyforma a szervezetunk...en nem birnam ki,hogy ne egyek 6 utan.,.van olyan,aki mar 4 utan nem eszik egyaltalan..
Egyebkent tudtatok,hogy a punktum szo norveg? :DDD
pont-ot jelent. Szoval valszinuleg toluk vettuk at,mint egy tema lezarasat,a pontot :DDD
Szep vasarnapot mindenkinek!
Mostanság én sem eszem este 6 után. Konkrétan semmit. Nekem eddig beválik, mivel Rosie-hoz hasonlóan napközben elosztva eszek normálisan, tehát nem koplalok.
Szerintem e tekintetben is mindenkinek ki kell tapasztalnia egyénileg, hogy mi válik be, hogy reagál a szervezete. Nekem például nem ajánlott a késői evészet, mert rajtam marad. Egyek akármilyen diétás kaját is...
Én sem eszem este, de nem fogyok drasztikusan, hiszen naponta megvan a kiegyensúlyozott bevitelem, csak épp este nem eszem. Nem éhezem napközben sem, de nem is zabálok be. Mérték!
Igaz, nem fekszem le későn...
Helyes!
Akkor fejen talaltam a szoget? :D
Hajra!
Lanyok,akarmire kepesek vagyunk,ha igazan akarjuk es teszunk is erte! :D (Ez most olyan Rekas lett:D)
Ez betalált!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kösssz!
Nagyon jóóó és sajna nagyon igaz! :DDDD
Ugyehogyugye!!! :DDD
Nem akarok itt okoskodni,minden leirt szavam tapasztalat! Es itt amugy sem en vagyok az "unnepelt" ,igy ki is vonom magam a forgalombol! ;
Ha valakinek tanacs kell,esetleg egy jo kis fenekbe billentes,vagy a kitartashoz egy valaki,akihez szolhat, engem itt Hoxan megtalaltok
,ami erombol,idombol kitelik, megteszem! Mert sajnos neha csak ezek hianyoznak,semmi mas!
Csok
Koszi!
Remelem vegre eljut a celzottakhoz is es megertik,senki mas nem tehet arrol ahol tartanak,csak onmaguk!
Aki meg lefogyott, az meg nem egy veletlen,hanem kemeny munka!
Ez olyan,mint amikor mindenki mondja nekem,h neked konnyu,mert te beszelsz angolul! Jah persze nekem konnyu! Mit gondolnak emberek? Anyatejjel szivtam magamba? :D
Lehet kicsit durva voltam,de onmagamnak ez kellett! Nagy beszelgetes,siras,amikor megertettem,hogy en voltam a gyenge lepkefing,aki zabalt csak azert,mert fincsi! es tespedt a teve elott! Nah ennek vege! Nincs az az ero,ami visszatolhat abba a korszakba... na megyek vissza,mert a Zumba es a 40 perces hullahopp utan meg ott van a hasizom mara... Jah es de jo nekem :D mert egeszseges vagy es meg tudom csinalni! mert seggbe rugtam magam! :D
Benneteket is seggbe kell rugni? Gyertek,megteszem! Nincs kifogas! Mozgasra fel :DDD
Helyes! :)
Ma en vagyok az ugyeletes onkentes seggbebillento :D
Nincs REMELEM! Ezt ti magatok dontitek el! Ennyi!
Barki meg tudja csinalni,te is!
Hajra!
Szia
Minden elismerésem a tiéd.
Nagyon kitartó voltál remélem én is az leszek:)
Csak kemenyen!
Szuper csajok vagytok mindannyian! Mi ez nekunk?
Csak onmagunk kell legyozni ,semmi mast!
A koverseg,tulsuly csak gyengeseg,semmi mas (termeszetesen a betegseg mas teszta)!!!
Hajra nekunk :)
További ajánlott fórumok:
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Túlzottan lefogytam :((
- Miért érzem magam kövérnek, most hogy lefogytam?
- Már lefogytam 25kg-t mennyi ideig stagnál anélkül hogy újra indulna a fogyás?
- Lefogytam 10 kg-ot, de még szeretnék 3 kg-ot leadni, de nem tudom hogyan, esetleg tornával vagy mivel tudnám elérni?