Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!! (beszélgetés)
Én ma második nekifutásra 3 km-ig jutottam. Ami nem annyira rossz, viszont, ha azt nézzük, valaha már a 12km is gond nélkül ment kicsit el vagyok kámpicsorodva. De lesz még jobb :-))))))
én most állok neki számotttevően futni,majd beszámolok az eredményről.heti 3szor talán el jutok este futkorászni.remélem.
ügyes vagy ne is hagyd abba,tökre sokat számít az egészségünknek is.
Nekem is feltunk mintha kevesebben lennenk. En kitarto vagyok. Tegnap szedtem foldiepret fogyozni, na meg vettem dinnyet ;).3 x voltam futni eddig a heten. Nem akarok nagyitani de nem csak a kozerzetem jobb de fogytam is tuti. A merlegen nem latok valtozast esetleg fel klot, de a ruhaim lotyognek. A borom is valozott a combon feneken cellulitisz kevesebb lett, es szep formaja lett a labaimnak. Igazan ennek orulo a legjobban. Lehet hogy meg a teli csizom is fel tudnam huzni mert a telen mar nem tudtam akkora vadliaim voltak. A legjobb az volt mikor 2 napja este a parom megjegyezte: te jo eg te aztan jol levekonyodtal.... ezt a derekam hasamra mondta. A karomat meg nem is emlitettem hogy keszult egy fenykep es nem hittem el hogy en vagyok. A zsirparnacskak onnan is eltunek. Hat 3 het eddig ugye? de en tokeletesen elegedett vagyok. Abba sem hagyom. Ma tollasozni akarok mert meg mult heten vettunk.
itt csak 3an maradtunk úgy tűnik:)én tegnap gyalogoltam vagy2órát feszített tempóban hát durva volt.ma megyek futni,remélem nem sülök meg.nektek látszik már valami?
Nekem is megvolt a mai futrinka. 5 km folpakkosan. A hasam es a darakam erezhetoen vekonyodott a muanyagtol szoval nem csak a vizet izzadtam ki :)
Hat igen a szemem az 2 eves orvoshoz jaras utan derult ki hogy az osszes panaszom szemhelyamtol van... igaz amugy is megmutettem volna 10 ev mulv igy legalabb mar nem kell. A szam meg egy 20 eves ter mert sosem volta megelegedve vele. Mindig olyan pici volt felol. Hat a cici az marad abba en sem merek bele vagni, na meg elegedett vagyok vele...vagyis a parom. haha
Megvolt a mai futrinka. Hát, nagyon nehezemre esett, fogalmam sincs miért. Se tüdővel, se izmokkal nem bírtam. 3perc futás, 3 perc gyaloglás lett volna 6x, de én csak 4ésfél-szer bírtam. Sorry!
Talán majd holnap menni fog, bár akkor már 7x kellene..:S
látom voltál plasztikázódni:)én is szeretnék télen új ciciket,de be vok kissé rezelve tőle.gondoltam addigra az alakom is tutkó lesz a sok futkározástól:)de ebbe a melegbe iszonyat futni komolyan mondom
koszi szepen a hasznos infot. Biztos igazad van mert folyamatosan a wc re jarok....most hogy mondod. szoval amig nincs dinnye az eper is megteszi. :). Legalabb ingyen van :)
ja és ezt a fogyit én találtam ki mikor versenyre fogyasztottuk a súlyunkat,apámmmal,tehát engem lehet szídni ha nem jön be.
az eper viz hajtó nem hízlal és tökre egészséges.de mindig kell a csak gyümölcs mellé enni csirkemellet tofut,vagy,halat ki mit szeret,mert a bőr szereti a fehérjét szükség van rá hogy ne lógjon meg.
ok. megcsinalom. ettol nem lesz lukas a fogoam mint az ecettol :) . Eloszor a foldiepret felzabalom mert most az erik epp a kertbe szoval 1 honap szamoca ...remelem nem hizlal?! ..es utana jon a dinnye kura ezerrel.
Az jó! Imádom a dinnyét..:))
Csak legyen már szezonja..:S
én olyan fáradt vagyok,szerintem lefekszem:(
jajj egyszerűen lehet vele.reggel dinnye,tízkor is,ebéd csibe mell salival du-n dinnye este fél liter citromos víz és egy szendvics,vagy saláta szóval valami diétás.tuti le fogysz,a dinnye 80százaléka víz!!!bár mennyi fogyasztható.:))
Na én ma 5 percet ha bírtam futni, annyira fáj a vádlim...tiszta szégyen főleg hogy még csak 19 vagyok és alig egy éve hagytam el a rendszeres mozgást...pfff nagyon mérges vagyok magamra...
Uhh ezt most hallom eloszor. Meseld el hogy mukodik ez a dinnyes fogyas. En alma ecetet ittam ami jo volt fogytam tole, de lett ket lukas fogam igy abba kellett hagynom ,,....a fogorvos draga.
ügyesek vagytok.nekem egy nagy hideg görög dinnye esne jól:)de tök drága.azzal lehet nyáron fogyni,és méregteleníteni is.
:))))))))) Egyidosek vagyunk. Oszinten en jobban birom a futast mint 28 evesen. Akkoriban 20 perceket jartam futni (igaz meg 2 honappal ezelott is) es alig vartam leteljen majd meg halltam. Most meg jol esik. Es ezt mind ennek a forumnak koszonhetem.:)
Hat jobbulast kivanok. Lehet jobb is ha nem futsz ilyen kemeny dieta mellett. Ha megszokja a szervezeted jobb lesz. Valszeg a vernyomasod is leesett. Szerintem jovo heten be fog minden allni es ujra kezdheted a futast. 1 het kieses nem a vilag. Gyorsan alkalmazkodik a szervezeted. De Te fogod erezni melyik a legjobb perces futas.
Nah, letudtam a mai futást: 3perc futás, 3perc gyaloglás 5x. Ez a harmadik hetem és határozottan érzem a fejlődést! Nagyon élvezem, hogy elmúlt a kripliség-érzés, és a helyét átvette valamiféle kondiciós magabiztosság, amiben már a testem engedelmeskedik az akaratomnak és nem fordítva. Nagyon klassz érzés, nem is emlékeztem már, hogy van ilyen, pedig még csak 37 éves vagyok!:S
Hurrá, hurrá!:DDD
Sziasztok,
Sajna ez a hét nekem kimarad, a bokám miatt. A jövő héten tök elölről kell kezdeni, vagy szerintetek van esély rá, hogy könnyebben fog menni? annyira depis vagyok, a tisztító kúra megy, éhes vagyok és hányingerem is lett. A fejem még nem fáj. Két napig lé a menü, holnaptól kicsit ehetek is.Rághatok. Ez hiányzott a mármint a rágás.
csajok nekem az uresgyomros futas nem jott be azt hittem meg halok, raadasul a hutoszekrenyrol almodoztam folyamatosan. Maradok vacsi elotti futasnal nekem az jot be ;). Teszek a hasamra folpakkot vagy minek hivjak, hatha a zsir jobban eg. Nem tudom miert de a hasamrol nehezen tunik el a csomagocska.
és több zsír is ég el az üres gyomor miatt,de én is csak este jutok el mióta újra járok,régebben csak reggel mentem mindig
Biztos így van, mondjuk a harmadik-negyedik nap már el is megyek, de az első két nap nekem kegyetlen szokott lenni. Nagyon erős, görnyesztően fájdalmas görcseim vannak, akárcsak a szülésnél. Azzal inkább nem sportolok, mert nem is tudnék szerintem..:S
Szerintem is jobb a reggeli futás (bár én gyakran csak este tudom rávenni magam), mert tényleg tisztább a levegő és akkor még nem fáradt el az egész napos hajtásban az ember..;o)
jó reggelt
futni szerintem reggel jobb,és minden képen üres gyomorral,mert így nem tud ch-ot égetni a szervezet csak vizet,és zsírt.én mindig reggel futottam .aki nem bírja nem bírja,jó az este is :)
A baratom aki surubben jar futni azt mondta hogy a reggeli futassal az a baj hogy a szervezeted meg az ebredes utani nyugalmi allapotban van es nem lenne szabad futassal vagy 5 km es kocogassal terhelni. Mondjuk annyibl igaza van hogy nekem ez tuti nem menne. Egy reszt mert marha lusta vagyok reggelenkent orulok ha berek a munkahelyemre ha epp dolgozok.
Szerintem ebben csak annyi van, hogy reggel, inkább hajnalban tisztább a levegő. Több az oxigén, amit belélegzel, több jut az izmokhoz és kevésbé fáradnak, jobban és többet bírsz.
Szerintem ennyi bújik a legenda mögött ;)
És mindenkihez:
Gratulálok a kitartásotokhoz! Csak így tovább!
További ajánlott fórumok: