Bp-i anyukák! Mondjatok nekem OLCSÓ gyerekcipő-boltokat, ahol nem csak csilivili rózsaszínű cipők vannak (beszélgetés)
8. bobe2
2011. ápr. 19. 08:01
Ha olcsot szeretnél akkor Ázsia Center.Hatalmas a vályszték!
7. Dézsa
2011. ápr. 19. 07:56
A Krikodil cipőboltoknak van egy beszállítója, ami kicsi és nagy méretű cipőket gyárt. (a beszállító nevére nem emlékszem)
A Baros téren és a Nyugati környékén is van üzlet.
6. 3da688d0af
2011. ápr. 19. 07:53
deichmann
5. Suesue
2011. ápr. 19. 06:25
Nézz szét turikban is, barátnőm oda jár, ki szokott fogni újakat is, de ahogy mesélte reggel hatra már ott kell lenni, hogy találj valami jót árucsere esetén.
4. gabika79
2011. ápr. 19. 06:16
A Decatlon-ban vannak gyerekcipők is, és mivel az inkább sport vonal, szerintem ott találhatsz, ha kifogsz akciósan, jó áron is találsz, de nézz rá a honlapjukra!
3. andi6020
2011. ápr. 19. 06:08
Pedig én kapásból a mondtam volna. Én is ott szoktam venni cipőt magamnak. Sajnálom, akkor nincs ötletem.
2. Fille
2011. ápr. 19. 00:01
nekem kellene cipő, olcsón. 31 es lábam van, kislábú nők boltjában nem tudnak nekem készíteni. nyári szandált/ papucsot keresek, nem 10 ezerért, és nem kislányosat. human....c és deichm..... már ellenőrizve, kínaiak is, és még pár kisebb bolt is. köszi a segítséget
1. Fille
2011. ápr. 19. 00:00
Bp-i anyukák! Mondjatok nekem OLCSÓ gyerekcipő-boltokat, ahol nem csak csilivili rózsaszínű cipők vannak.
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Volt már valakinek? Rózsaszin, bűzös hüvelyfolyás?