Káposztaleves diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káposztaleves diéta
Elvileg mindegy melyiket csinálod...én azt csinálom amelyikben nincs reggeli és vacsora külön megírva, hanem csak a 7 napon fogyasztható dolgok vannak leírva. (pl banán, paradicsom, marhahús stb.)
Kezd el, szeretni fogod és kitartás, megéri hidd el!
sziasztok!
nekem ma az 5. napom van és érdekes, de nincs hányingerem a levestől. Nagyon fontos a jó fűszerezés, mert azzal el lehet nyomni a káposztaízt és fel is lehet javítani vele! Szóval ha megmelegíted az aktuális adagod akkor mindenképpen tegyél még bele valami fűszert és hidd el könnyebben megy le.
Szia
ha jól tudom minden nap 7decit meg kell enni!! én ezt 3 fele oztottam és bögréből iszom ugy gyorsabb:)nekem ez a 3. napom és már nekem is hányingerem van tőle... de kitartás:):)
Sziasztok!!!
En a masodik napnal tartok es egyszeruen mar hanynom kell a levestol..es meg egy csomo van a hutoben:( csak azt szeretnem kerdezni mennyi a minimum amit el kell fogyasztani naponta???ma ket nagy tanyerral ettem de ez volt a max..de hnap ketlem h be birnek verni ket tanyerral szoval eleg ha csak eggyel eszek???valaszokat elore is kossz..puszi
sziasztok
Most gondolkodok, hogy kikéne próbálni. Ti melyik változatot csináljátok? Mennyi ideig lehet ezt a diétát csinálni? Mennyire tartós a fogyás?
Válaszokat előre is kösz
szerintem én már csak vasárnap reggel mérem magam...
Kitartás :)
Ügyes vagy! :-) Igaz, akkor sokkal másabb a súly is ha azelőtt vagy.
Akkor nekem lement 1,8 vagy 1,6 kg. Az sem rossz :-) Ettem levest már, meg most almát. Én nem eszem semmi plusz dolgot csak levest meg almát, max. paradicsomot eszem amikor lehet.
Mikor mérlegelhetünk megint?
Én is mértem reggel. Nekem lement a 2 kg, de ez csak jobb lesz, mert épp azon bizonyos napok előtt vagyok :)
Viszont a mai nap nagyságrendekkel könnyebb, mint a tegnapi. Alma+narancs reggelire, aztán 1 tányér leves. Vettem sütőtököt is. És mivel volt egy kis szorulásom, rásegítek szűztea kapszulával is a diétára.
:-))
Ahogy írtam, én nem vagyok túlsúlyos, rajtam nincs felesleg, sőt...viszont a cellulitisz a combomról szépen eltűnőben van :)
59,8 voltam tegnap!
Akkor holnap mérlegelünk? :-) Félek, hog ycsak a víz megy ki belőlünk ami persze nem baj, mert a méreg is távozik ezzel együtt.
Én is sokat járok wc-re :) de épp ez a lényege szerintem a vízhajtás... szerintem meg fogsz lepődni a holnapi mérlegelésnél :)
Hány kg-ról indultál?
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem, de ez a mai nap elég kemény volt. Holnap már jobb lesz, mert ehetek gyümölcsöt is. Én 75-ről indultam és alig várom a holnapi mérést :)
Ti hogy álltok?
Sziasztok!
Káposztalevest fogyasztotok, vagy káposztaleves-
kapszulát? Melyiket szeressem??
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem. Nem vagyok túlsúlyos, sőt.. Csak azt hallottam, hogy a víztisztítása miatt eltünteti a cellulitiszt. Szerintem már most is látszik változás.
És annyit kell mennem a mosdóba, hogy el sem hiszem. Ti is?
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula