Próbálta már valaki a Slim trim nevezetű kapszulát, ha igen mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
köszönöm szépen :))
remélem használni fog, holnap kezdem el szedni... :D
Sziasztok !
én Adipexel fogytam, 2 hónap alatt 15 kilót!
Most kipróbálnám a slimtrimet, de sehol sem találok infót, hogyan kell szedni. . . . :(
az adipexből reggel vettem be egy szemet, és kitartott egész nap.
Ti hogy szeditek / szedtétek a Slimtrimet?
köszönöm előre is a segítséget!
Vicces lenne ha lenne oéti száma hiszen a szibu be van tiltva.De aki reductilt szedett az ezt tudja.
Ugyanaz van benne!
15mg.Sibutramin van benne.
Úgy mint a Zen Slimben.
De, mehet. Megnézted a termék összetevőit? Tudod, hogy azoknak egyesével vagy összeadódva milyen hatásuk van vagy lehet?
Tudod, honnan származik a termék?
Be van vizsgálva?
Van Oéti vagy Ogyi száma?
A gyártó/forgalmazó leellenőrizhető, elérhető?
Sziasztok!
Én már szedtem reductilt, és le is fogytam tőle, meg a rengeteg edzéstől, de úgy éreztem utána, hogy az idegrendszerem már nem bírja a strapát, azóta is gyorsabban borulok ki valamin, és hajlamos vagyok "depizni". Létezik, hogy köze van hozzá?! -szeretnék slim trimet rendelni, de így félek kicsit... ugye nem mehet az idegrendszerem rovására?? -aki tud valamiről ez ügyben írjon!!! Köszi!
Mankónak miért nem elég az egészséges életmód és a mozgás???
Ezek a vacakok egyébként se használnak semmit.
Sziasztok! Annó a reductillal sikerült fogynom, de sajnos bevonták, így most nem tudom,hogy mi segíthetne a fogyásban. 25-30 kg-tól kellene megszabadulnom,és kíváncsi lennék,hogy vki használta e már ezt a szert,és hogy mik voltak a tapasztalatok. Tudom, egészséges életmód, mozgás, stb...de kellene egy mankó,amivel el tudnám kezdeni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
ez a honlapja: [link]