Esküvői csokor allergiásoknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem idén tavasszal lesz az esküvőm. Csokor kérdésben nem volt nagy választék, mikor az angol oldalakon rábukkantam a bross csokrokra, rögtön tudtam, hogy nekem ilyen KELL... Már el is készítettem. Szerintem meseszép lett. Ráadásul külföldön lesz az esküvőnk, és külön öröm, hogy nem kel kint készíttetnem a csokrot... Olyan színű lett, amit szeretnék. És örökre gyönyörködhetek benne... Ha valakit érdekel szívesen küldök képet, tuti nem allergizál.
Szép napot és jó készülődést mindenkinek!
Azt olvastam néhány hónappal ezelőtt, hogy aki pollenallergiás, az egyen meg naponta egy evőkanál mézet. Így állítólag a szervezete nem termel antihisztamint a virágpor ellen.
Mondjuk egy gyönyörű bimbós hosszú szál rózsa csokor helyett?? (már láttam ilyet...)
Nekem is első körben egy megjegyzés jutott eszembe: Miért nyáron van az esküvő amikor még a levegőben is virágpor van? Ha ennyire allergiás vagy? De ez a ti napotok neked kell tudni.
Selyemvirágcsokor? Szóba jöhet? Nagyon élethűeket tudnak már csinálni. Érd kelődj virágárusoktól.. ha más nem telefonon. De rendeléskor valakinek úgy is be kell mennie.:)
már ne is haragudjatok, de ez milyen rakció?!
aki nagyon beteg, mint a férjem is az allergiától, iszonyatosan megviseli pár órás szaglászás.... ejnye már...
Sziasztok!
Allergiás vagyok minden virágra,ezért szóba sem jöhet, hogy az esküvőmön, ami nyáron lesz, virág kerüljön a kezembe,vagy akár a közelembe. Alternatívaként találtam a kristálycsokrot és a tartósított virágot, de ez utóbbi elég drága, ezért keresem még a megoldást. Volt valakinek hasonló problémája?
További ajánlott fórumok:
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Receptek allergiásoknak
- 2, 5 éves fiam valószínűleg allergiás, piros a szeme, fújja az orrát és egész nap ordít miatta!
- Tejfehérje allergiások segítenétek?
- Tápszeres babából allergiás gyerek?!