Terhesség és súly problémák Rubint Réka módra (beszélgetés)
Már megbocsáss, de süt belőled a rosszindulat RR iránt. Ha nem tetszik amit csinál, minek foglalkozol vele?
Megmondjam? Azért, mert irigyled.
Neked takarítanod, mosogatnod, mosnod, bevásárolnod kell szexuális problémával nehezítve, ő pedig a munkájával meg tudja keresni a pénzt arra, hogy a háztartási munka jó részét más végezze helyette, és mellette boldog párkapcsolatban él.
Szia!
Rubint Réka aerobik és személyi edző,kár a mi terhességeinket hozzá hasonlítani.
Neki ez a munkája ebből él,nem kell meglepődni azon,hogy a terhessége alatt is a testével foglalkozik.
Éppen ezért nem értem miért kellene magunkat hozzá hasonlítanunk..hogy bezzeg nekünk nem volt időnk a súlyunkkal foglalkozni..nem is ,mert nem ez a munkánk.
68 kg voltam mikor teherbe estem. 9 hetes volt a babám, mikor 58 kilóval kórházba kerültem kiszáradva, köszönhető a reggeli (nálam 24 órás) rosszullétnek! 62 kilóval feküdtem fel a szülőágyra, 53 kilóval jöttem haza. 15 hónapos a lányom és még most is 3 óránként szopik, pillanatnyi súlyom 54 kiló. SZAR ANYA VAGYOK???
Nem diétázom, a terhességem alatt sem diétáztam, egyszerűen kijött belőlem minden :(((
Nekem sincs pénzem gyümölcscukorra, meg csoda lisztre, sőt egész nap csokit nassolok, de ha törik, ha szakad napi 10 km-t sétálok, ebből 9 km-en cipelem a közel 10 kilós gyereket. SZAR ANYA VAGYOK? HAZUDOK?
Óvatosan a sárdobálással, mert néha célba talál...
Rosszul esett amit írtál.
Rubint Réka a testéből él,tehát nem tudom mi csodálkoznivaló van azon,hogy csak 4 kg-ot hízott.Ha már 10kg lenne rajta,akkor meg arról cikkeznének,hogy:Nesze neked Norbi Update.
Nekem a teste kifejezetten tetszik,és szerintem nem lehet rossz ember.Egyébként meg van pénz,meg bejárónő meg fitnesz edző stb.tehát jó hogy van ideje magára.Én 20 hetes várandós vagyok jelenleg,és 8 kg plusz van már most rajtam,mégsem esem depresszióba,ha meglátom R.R-t :) (holott nem mondom,azért örülnék ha mondjuk csak 4kg lenne rajtam) de sem időm,sem pénzem nincsen,hogy olyan kajákat ehessek amiket ők ajánlanak,tornázni sem most fogok elkezdeni,és egyébként ha lenne rá keret,tuti nem fehérlissztel főznék,meg nem sima,hanem gyümölcscukrot használnék,egész egyszerűen mert egészségesebb.
A kajájuk nekem pl.kifejezetten ízlik,de nem eszem mert
1,drága
2,hosszú távon nem bírja a gyomrom (megy a hasam a bennük lévő édesítőtől,bár amúgy is érzékeny gyomrú vagyok)
3,valamiért ódzkodom az édesítőszerektől
Ezektől függetlenül én nem tartom Rékát idegesítőnek,vagy hogy is mondjam...annyi rosszindulatú ember van,ő pont nem az véleményem szerint,vannak gázosabb celebek is,ő legalább letett valamit az asztalra.
Még van két hónapja a terhességéből, még fog hízni. Több ismerősöm is volt olyan, aki 6 kg-t szedett fel a terhessége során, a baba 3-3.2kg-os lett és szoptatták 6-7 hónapig.
Nem RR az első nő, aki kevesebb súllyal jöhet majd ki a kórházból, mint terhessége előtt.
Megértem, hogy sok embernek, mint ahogy Neked is, sok a RR körüli felhajtás. Viszont vannak emberek nem is kevesen akik érdeklődve figyelik az eseményeket.
Elfogadom a véleményedet, mert igazad van egyfelől. Másfelől szerintem nekem is igazam van:)
Most megyek :)
Szép estét nektek!
Hát nem véletlen, hogy miért nem szaladt el :p
világ életemben sportoltam, szerencsés vagyok, hogy soha nem kellett fogyókúráznom. Nem is kellett akkor figyelni, mit és mennyit eszem. Szerencsére a várandósság alatt sem voltam extrán kívánós, ha igen akkor nem édességekre.
mivel sajnos már nem tudok szoptatni és a szervezetem is kész az edzésre elkezdem, de nem mindenáron és mellé nem koplalok eszem ami jólesik, de mértékkel.
Mint az 1. nyitó hozzászólásomban is írtam, én mind a 4 gyerekemmel 9-10 kg-ot híztam, és 48 éves koromig a lánykori súlyomat tartottam, pedig egy percet nem tornáztam, nem volt rá időm a munkám és a család miatt.
De ne hidd azt, hogy vékony alkat vagyok, sőt..
csak nem zabáltam halálra magam, mindig csak annyit, ami és amennyi jólesett.
Ennyi.
Így is lehet, nem hiszem, hogy szükség van erre a sok körítésre.
Kóstoltam, nekem speciel ízlik:) Ízlések és pofonok:) Kinek a pap, kinek a papné.:)
Szerintem nem képzeli istennek magát Réka (vele már találkoztam, a férjével nem), szerintem barátságos, segítőkész ember.
Ez rendben is volna, ha nem képzelnék magukat isteneknek.
Nem tudom kóstoltad-e már a pékségük termékeit.
Én egyszer kipróbáltam, a végén a kutyánál kötött ki (elég drága kutyakaja)
Hozzám is közelebb áll B.A nekem ő emberibb, szimpatikusabb is :) de ezt már mindenki egyéni véleménye, hogy kivel szimpatizál.
Kinek a pap kinek a papné :) de elárulom mindkettőtől van DVD-m :) és jövő héttől indul a pocakosság alatt feljött kilók ledolgozása, míg a fiam alszik kétszer fél órát egy nap :D
A méhlepény is minimum 1 kg, ha nem több. Azért nem tudom mi a jó abban, hogy valakinek minden perce, minden gondolata arról szól, hogy hány percet edz, mikor melyik update kaját eszi, soha egy kis lazítás, soha egy szabad gondolat?
Minden csak a teste körül forog?
Brrrrr.