A bal mellem alatt a bordám körül fáj valami már napok óta. Olyan mintha a hátamba is sugározna. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Nekem is hónapokig fájt a bal mellem alatt a bordáim között. Mondjuk a hátam nem fájt. És tükrözés után kiderült, hogy gyomornyálkahártya gyulladásom van. Kaptam rá gyógyszert. Azt mondták, hogy teljesen jellegzetes tünet, kisugárzik a bordák környékére.
Nem volt vészes, a gyógyszert kb. 3 hónapig szedtem és kész. :)
Jó egészséget!
Ha izomlazítóra és Algopitinre nem múlik el, javaslom kérj a dokidtól hasi UH-ra beutalót.
Én hasonló panaszokkal küzdöttem 4 hónapig, egyre fokozódó fájdalommal. Kezeltek izomhúzódással, jártam a reumán, szedtem egy rakás gyógyszert, hiába.
Végül egy este annyira fájt, hogy azt hittem megőrülök, az ügyeleten sebész doki volt, és majd gutaütést kapott, mikor elmondtam mik voltak a 4 hónap alatt és hogy 6 doki látott.
Azonnal felvett az osztályra és másnap reggel megoperáltak. Több mint 100 db borsszemnyi epekövem volt, és epehólyag-gyulladásom.
na próbáld meg szerintem:)
szép estét! ☺
lehet meghúztad valamivel csak nem emlékszel. estleg magnézium is jó szokott lenni, hátha "csak " az izommal van ott valami.
remélem minden rendben lesz:).
igan azt hiszem.
nekem a jobb oldalon fájt alul a bordám ha hozzáértem és a hátam felé is sugárzott...elmentem belgyógyászhoz és azt mondta valami miatt egy kis gyulladás lehet ott...Napmel volt a gyógyszer neve, valami fájdalomcsillapító azt hiszem...
De tök jó az Algopyrin izom+ízület nekem az is bevált, esetleg hátha segít.
Nekem tavaly télen volt ilyesmi és elmentem dokihoz azt mondtta valami izom lehet begyulladva és írt rá gyógyszert....
De lehet valamivel kicsit megütötted és attól fáj.
szia
nem szorít vagy nyom véletlen a melltartód? nekem akkor szokott így fájni..
További ajánlott fórumok:
- Igével kezdett dalok, versek, közmondások, szóval akármik, pl.Gyere ülj kedves mellém, szállj, száll kismadár....
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Egy lány mellémült egy parkban, de pancser voltam, és lelépett, hogy éljem túl?
- Lóg a mellem!
- Nem szeretem a mellem és a barátom is sokszor megsértett, szerintetek ez normális?
- Délután óta egy igen erős szúrást érzek a bal mellkasomban a mellem alatt. Mi lehet a baj?