Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről! (beszélgetés)
Sziasztok,én tegnap kaptam meg az Alakreform dvd-t,de egyelőre sem step-padom,sem az a szalagom nincs (nem jut eszembe a neve:D).Fizetésig nem is lesz, a step-padot ugyan tudom pótolni mással,de a szalag nélkül nem lesz hatástalan az edzés?
Egyébként délután már nem eszek szénhidrátot, este pedig csak 1 Ultra Loss-t iszom.Május végén lesz az esküvőm,addigra 5 kg-t kellene fogynom,sosem voltam hízékony,de mióta a fogamzásgátlót szedem rámjött 6-7 kg, azt szeretném leadni.Remélem sikerül.
Sziasztok! Tegnap végigcsináltam Réka 90 perces alakreformjának a második felét. Az első fele számomra nem jön be, kissé uncsi 45 percig,ezért fárasztó is, nem köt le eléggé, mindig elkalandoztam, ráadásul a sok kitörést a térdem nem bírja.( Jó, ez az én hibám, egyébként szeretem.) Szóval 2. fele oké, de kissé csalódás volt, hogy a második dvd 40 perces csípő/popsija is szinte ugyanez, mint az első dvd második fele. (Azért elég kemény, időnként egy-egy ütemre le kellett állnom.)Azt előtte való nap teszteltem, onnan hiányoltam a hasizmot, az első dvd-n legalább van 10 perc hasizom is. Nekem hasizom kellene legtöbb, ezért azt keveslem.Igaz az előző dvd-jén a 20 perces az nem semmi!!!
Így számomra összesítve az első dvd második fele tetszik legjobban.A felsőtest és has tehát jobban tetszik a 2008-as.
Sziasztok!
Van túlélője a DVD-nek? Nekem nagyon kemény a 90 perces, nem bírom ki pl. a fenék, comb részeknél h ne pihentessem egy kicsit:$
Én vagyok ennyire puhány (nincs kizárva:D), vagy mások is így vannak vele?:)
Én tegnap kaptam meg, már ki is gondoltam, hogy mely napokon mely részekre fogok tornázni.
Januárban biztos, hogy csak ez lesz.
Sziasztok!
Én személyesen Rékától vettem meg az Alakreform órán (alá is írta!!!! :DD)
Szerintem is nagyon jó, a 90 perces rész ugyanolyan mint ha ott lennél az edzésen.
Na megvan:) A 90 perces rész kemény,de végigcsinálható----a másik dvd-n a 20 perc comb nagyon emlékeztet a a 2.dvd első 20percére ezért nagy dicséret a Rékának.)) Nagyon sok guggolás van rajta súlyzóval ami nagyon jó!!!
A felsőtest is kemény hasonlít a 2008-ra,a 40 perc popsi+csípő meg brutál!! A kedvencem lett ezen az új kiadáson:)
Ajánlott kategória:))
Nagyon jól kis összerakott anyag lett ,de véleményem szerint a 2009-est nem übereli!!
Sem zenében sem összességében.
Réka keményen végigcsinálta annak ellenére,hogy 3hónapos terhes a felvételen,néha féltettem is annyit ugrált:))
Próbáljátok ki ti is:)) izomláz garantált:)))
Szerintem én is onnan fogom!:)Vagyis már mondogattam,hogy karácsonyra is megkaphatnám:):P
Már várom,hogy ki tudjam próbálni:)De majd írj Reni ha kipróbáltad!:)
Sziasztok!
Nekem megvan, a férjemtől kaptam, egy DVD boltban vette meg 2990 Ft-ért.
Tegnap kipróbáltam a 90 perces alakreform lemezét, hát brutál, az tuti, ma reggelre volt egy kis izomlázam, de szerintem csak egyre jobb lesz.
A másik lemezét még nem próbáltam, de az lesz a következő.
2 990 Ft. Szerintem nem is drága, hiszen dupla dvd-ről van szó. :)
Én az Alexandrában kerestem, de nem volt. Szerintem jövő héten megnézem valamelyik pékségükben, ott tuti van. Egyébként a polc.hu-ról is meg lehet rendelni (2 841 Ft), most ingyenes a szállítás és 1 nap alatt itt lenne. Lehet, hogy az utóbbi megoldás lenne a legjobb. ;)
Nekem 2008-ban és 2009-ben készült dvd-je van meg, nem tudom erre gondolsz-e? Vagy azóta kiadták már a 2010-est is,ez az Alakreform?
Az első kettőt csak ajánlani tudom, ha még nincs meg neked, nekem mindkettő nagyon tetszik!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját.....
- Aki Rubint Réka 2009-es dvd-jéről a combos részt csinálta milyen hamar jelentkezet neki látványos eredmény?
- Rubint Réka Alakreform órája mennyire hatásos?
- Rubint Réka Alakreform2010