Milyen gyakorlattal lehet legkönnyebben a hasról való felesleget "eltüntetni"? (tudásbázis)
Hulahopp, felülés, futás.
Nem kell bedőlni a tv reklámoknak, meg a mindenféle '...csak napi 3 perc és kockás hasad lesz' dolgoknak!
Ezt már én hallottam és kifogom próbálni,ha haspadozni megyek!
Köszi neked!
Na most engem az érdekelne, hogy a hasprést hogy is kell helyesen csinálni?:). Én a gyomornál lévő hurkától nem tudok megszabadulni, gusztustalan, sokszor hányásig rosszul vagyok magamtól. Az alsó úszógumi mindig lemegy a diétával (nyilván a felső is apad, de akkor is nagyobb marad, mint az alatta lévő). Torzszülöttnek érzem magam.
Tehát ez a hasprés dolog most megragadott, és a többi tippet is köszönöm!!!
Engem is érdekel a téma sajnos,és nagyon....nem vagyok vékony,de nem is akarok nádszálkarcsu lenni,viszont pár kilót akarok fogyni és a pocakom,úszógumim az ami borzasztóan zavar.Mit értesz a jazz tréning alatt?És hol tudok utánnanézni olyan gyakorlatoknak?
Köszi ha segítessz előre is:)
A diétával nem megy le a zsír! Csak edzéssel. Nem igaz, hogy nem látszik a hasizom a zsírpárnáktól. Ha így van, akkor nincs is hasizom.
A felülések hatásosak, de nagyon terhelik a gerincet, nem mindenkinek ajánlott. Vannak viszont a jazz-tréningnek olyan gyakorlatai, amelyekkel viszonylag gyorsan látványos eredményt lehet elérni, persze csak ha valaki valóban csinálja is.
A hasról csakis diétával!
Sporttal meg lehet erősiteni a hasizmokat, de azok a zsírpárnáktól úgy sem fognak látszani!
Sziasztok!
Két gyerkőc után valóban lenne mit eltűntetni, de tudjátok, hogy mi a lényege az egész dolognak:kitartás és kitartás.Feladni nem lehet.Nekem sajnos nem megy, mert ahogy megérzek egy kis izomlázat, mindig feladom.Abban segíthetnétek, hogy mit tehetek az izomláz ellen, hogy végre valahára ne adjam már fel.
Segítsetek!!!!
Sziasztok!Ez tényleg jó téma.Nálam az étkezéssel tényleg nincs gond....sőt ha gyümit és zöldséget eszek sajnos puffaszt és akkor még nagyobb a hasam.Amúgy egészségesen étkezem.
Én ott látom a problémámat hogy császárral szültem és sokszor úgy érzem a hasam alsó részét mint valami élettelen tömeg...:-)Köze lehet a műtétnek hogy nehezen megy le a pocim? 3 és fél éve szültem,a szülésem óta 3 kiló feleslegem maradt jó így se vagyok túlsúlyos 47kg,de az a 3 kiló csak a hasamon maradt:-(Mit tudok tenni?
Sziasztok. Én azt vettem észre, hogy az alsó hasizmot nehezebb "rendbe rakni" mint a felsőt, mivel az úszógumi ugye, oda rakódik, és nálam az is probléma, hogy a terhesség alatt eléggé kitágult ott a bőr... Mindegy, van egy nagyon jó gyakorlat, ha gondoljátok, próbáljátok ki: hanyatt fekvésben történik, mindkét lábon használok 1,5 kg-os bokasúlyt. Egy széket teszek az alsó lábszár felé, majd láb emelés és nyújtás a szék alá, majd felé, alá, felé, 40 párat szoktam csinálni bebőle.
üdvözlet mindenkinek
A hasizmot 2 felé osztjuk: felső és alsó hasizom. A felső hasizmodat erősíteni, és zsírt égetni úgy tudod, ha haspréseket csinálsz. ( a gyakorlat hatékonyságát növelni tudod, ha cardio gyakorlat után végzed a gyakorlatot, mert már be vannak melegedve az izmaid, pl. futsz, biciklizel, stb... előtte kb 20 percet, fél órát )
Az alsó hasizmodat fejleszteni, zsírt égetni lábemelésekkel tudod. Hanyatt fekszel, felemeled a lábad, magad felé húzod majd vissza. Nehezítheted a gyakorlatot súlyzókkal is, amit bokára lehet erősíteni.
Természetesen megfelelő táplálkozás nélkül nem éred el a kívánt hatást.
Szerintem kezdetnek az is elég, ha csökkented a kenyér-tészta, krumpli, rízsfogyasztásod, amiket lecserélsz zöldségekre, - én sem hittem el, de laktatnak köretként. És a napi 1.5- 2liter ásványvíz minimum.
Így tuti lemegy a pocid hamar;)
Szia!
Na ez engem is érdekelne...
Hátha van valami csodaszer a felüléseken kívül :)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Hogyan tudnám egyszerűen eltűntetni a hasamról a felesleget?
- Belső combból milyen gyakorlatokkal és diétával a legkönnyebb fogyni?