Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Na ezt jo tudni, mert a norbisat amit szeretek mar csak a norbis boltban szoktam kapni, oda pedig csak ritkan jutok el!
A rudacskareceptedet pedig mar jegyzetelem is! :)
Majd a hetvegen kiprobalom!
Én most 1000-rel sütögetek norbi 1 süteménylisztből sós-sajtos-köményes-szezámmagos rudakat, isteni finom lett legutóbb.
40 dkg liszt + 20 dkg rama + instant élesztő + 1kk só +4 dl tej +1 tojás
Rudacskák 1/3 sajtos ( 5 dkg light sajt)
1/3 köményes
1/3 szezámmagos
próbáljátok ki::)
Sziasztok.
Tegnap kicsit eltuntem, mert nagyon faradt voltam. Meg erkezett a mikulas es ilyenkor ez leszivja minden energiamat. Mellesleg ugy erztem, hogy az egesz hutot fel tudnam falni, de nem tettem:)
Inkabb sutottem egy zabkorpas sutit es azt eszegettem. Egy csomo canderelt tettem bele hogy fincsi legyen, de amire megsult, egyaltalan nem lett edes. nem ertem, hogy miert?
ti mivel suttok? milyen edesitovel?
Veszek fincsi házitejet, felforralni, visszahűteni szobahőmérsékletűre. Aztán van egy literes csatos üvegem, annak az aljára teszek 1-2 evőkanálni bolti natúr joghurtot, felöntöm a házi tejcsivel, és letakarva "kinn felejtem" éjszakára a konyhapulton. Reggelre van egy egész liternyi natúr házi joghurt belőle. Ja, és ha véletlenül nem fogyna el, akár 2-3 hétig is eláll a hűtőben (ugyanebben a csatos üvegben.)
Ezt szoktam turmixolni gyümölcsökkel, kevés tejjel, édesítővel, ha lehet, fahéjjal is. Imádjuk!
Koszi, most nagyon elszant vagyok!
Es a ruhaimon mar erzem a valtozast! :)
Annak orulok a legjobban, hogy ugy bunozhetek, hogy kozben nem bunozok!
Tegnap csinaltam norbis raffaellot, ugyhogy ma az lesz a nyalanksagom!
Nagyon finom! :)
Bocsi, lehet, hogy felreerthetoen irtam!
Nem 4.-e ota ment le a 4 kilo, hanem szept 20.-a ota(akkor kezdtem bele a 90 naposba!).
Csak 4.-e ota norbizom! Azota -2.5 kilo!
De szerintem bo ket het alatt az is jo! Es kozben a "mikulas" is meglatogatott! :)
Nekem a norbi epres joghurt a kedvencem!
Nem csak azert, mert norbis, hanem, mert tenyleg nagyon finom!
Ki szoktam onteni egy bogrebe, teszek hozza meg kb egy deci tejet es ugy kortyolgatom!
Olyan,mint az eperturmix.
A Norbi zsebkönyvben a köv joghurtok 1-esek:
Jogobella light 150g vegyes tálca
Milli Őszibarack 150g light
Milli epres 150g light
milli málnás 150g light
Jó reggelt!
Smukky: a sütőtök - a legújabb könyv szerint - sajna tiltólistás :-) Pedig én is imádom.
A gyümölcsjoghurt természetesen a cukor miatt szintén nem ajánlott.
Ami változás a régi kódolások helyett, az az, hogy most már engedélyezi a különböző (zsírosabb) felvágottakat, szalámikat, sőt még egy kevéske szalonnát is. Mindenféle túrót (félzsírosat is), a tejet 2,8%-kal is.
Ténylegesen csak azokat tiltja, ami cukrot, vagy lisztet tartalmaz.
A dió is engedélyezve van, úgyhogy tegnap prézli helyett abba forgattam meg a túrógombócot.
A könyv pedig tényleg nagyon jó, én is előszeretettel forgatom.
Ha már ennyien mondjátok, akkor kezdem elhinni :)
Ma megint ráálltam a mérlegre...egyszerűen nem birom ki, hogy néhány naponta ne tegyem meg! 2 nap alatt lement 40 dkg, most tartok kerek -3 kg-nál :) Lassan, de biztosan azért mennek le a kilók :)
Szerintetek az alma általánosságban hányas kód?
És a gyümölcsjoghurt? Na meg a sütőtököt nem találom sehol...
Fellelkesültem, és én is megrendeltem a könyvet :)
Már alig várom, hogy a kezemben legyen :)
4.-e óta 4 kg az nagggyon jóóó! Én még a 3at sem értem el, nade sebaj! Majd szép apránként meglesz!
Lehet, hogy nalad is az aranyokkal volt a baj!
En is az alexandrarol rendeltem, postakoltseggel pontosan 1549.- volt! :)
Szerintem megeri 4999.- helyett ennyiert, es nekem tenyleg nagyon tetszik!
En oktober 4.-e ota norbi szerint kajalok, elotte a 90 napossal ment le 1.5 kilo 10 nap alatt.
De inkabb valtottam!
Matol meg beiktattam a mozgast is!
Akkor ezek szerint én vagyok béna, mert én eddig 2 kaját csináltam meg belőle,de egyik sem lett olyan, mint amilyen a képen volt...
Most mindenhol le van akciózva webáruházakban a könyv, de szinte drágább a postaköltség, de lehet, hogy megrendelem. Igy is 1.500.-ra jön ki csak..
Gratula a - kilóhoz! Mikor kezdted a fogyit?
Hat mi elkezdtuk tesztelgetni a parommal(vagyis inkabb a parom, mert en dolgoztam) a karcsusag receptjeibol a kajakat!
Mondhatom, hogy szerintunk isteniek!
A tegnapi meg mai menu: - virslis karfiolleves
- churrys mediterran csirke
- kokuszgolyo!
A raffaellom pedig ott lapul a hutoben!
Eddig nagyon tetszik a konyv, bar az aranyokon picit modositani kellett, de annyi baj legyen! :)
Ja es megvalami: igy is fogytam megint egy kilot, igy mar -4 kgnal tartok!!! :)
Sziasztok!
Addig örüljetek, míg apadnak a kilók. Nekem húsvét óta egy deka sem ment le.
Most egy kicsit bekeményítek, karácsonyig muszáj még néhány kilónak eltűnnie.
Mai ebéd: tegnapi ragulevesből még maradt, utána pedig U1-es túrógombóc, családnak hagyományos cukros-prézlivel (fújjjjj), magamnak pedig kutyultam ki joghurtot fahéjjal, édesítővel.
Isteni volt!
Az szuper! Sztem örülj neki!Az egyik ismerősöm 1 hét alatt 7 kg-ot fogyott, de utána szépen belassult a fogyása. Lehet, hogy nálad is igy lesz...
Mindenesetre ügyi vagy!
Sziasztok Csajok!
Hát ma reggel rá álltam a mérlegre -4kg mutatott? Nagyon örültem neki, de egy kicsit kételkedem, megismételtem még kétszer, de ugyanaz lett az eredmény -4kg. Bár én 103 kg-ról indultam. Szerintetek nem sok ez egy kicsit egy hét alatt? Hát ha jövő héten is ilyen sokat mutat akkor majd talán nem kételkedem benne.