Mit jelent ha az ember kiemelt ügyfél a cetelem banknál? Minden hónapba be van fizetve az aura kátyára a hitel és sosincs rajta semmi. (tudásbázis)
ez így elég furcsa. Ha én felhívom a bankot ahol hitelkártyám van, rögtön tudnak mindenre válaszolni. Ha mégsem, akkor később visszahívnak.
Ha gondod van a bankkal, a pénzügyi felügyelethez lehet fordulni, április óta elég komolyan bírságolják a renitens bankokat....
értem.S
én nem vagyok híve az ilyesminek..
a rokonom havi 15200at fizet most és ő úgy tudta nem kell visszarakni a felhasznált pénzt elég a havi törlesztőt befizetni:S(ezért tart még mindig 300ezer körüli mínusznál) Szóval szerintem nagyon át lehet vágni ezzel az embereket akik nem értenek hozzá..
én is az voltam!de!megelégeltem,hogy az aura kártyára annyi kamatot fizetek mint a csuda!!havi 7e ft kamat!!!
egy összegbe befizettem amikor megkaptuk az adóvisszatértést!soha többet!ja és írtam nekik egy levelet,hogy többet nem kérek leveleket különböző ajánlatokról!
összeteszem a két kezemet,hogy megszabadultam tőlük!!!
szia
az egyik rokonomnak is van ilyen hitelkártyája és nem értett hozzá így elszaladt vele a ló,most 300ezer körüli a felhasznált hitele és ki tudja mikor jár le...úgyhogy jobb vigyázni ezekkel a hitelkártyákkal:S
mióta van meg a kártyád?
További ajánlott fórumok:
- Melyik hónapban születtél?
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Mennyit költötök egy hónapban élelmiszerre?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ki mennyit költ egy hónapban?